Nincs engedélyezve a javascript.
Barney és a nők (DVD)
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 190
Online ár:
2 393 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Egy férfi élettörténete attól függ, ki meséli el.

Barney Panofsky (Paul Giamatti - Kerülőutak), a nehéz természetű tévés producer csapongó élete során talán több nőt fogyasztott el, mint szivart, de botrányosan szókimondó apját (Dustin Hoffmann - Esőember) elnézve ez nem is csoda.
Leírás a könyvről

Egy férfi élettörténete attól függ, ki meséli el.Barney Panofsky (Paul Giamatti - Kerülőutak), a nehéz természetű tévés producer csapongó élete során talán több nőt fogyasztott el, mint szivart, de botrányosan szókimondó apját (Dustin Hoffmann - Esőember) elnézve ez nem is csoda. Mire két balul elsült házassága után végre megtalálja a tökéletes nőt, akiért érdemes küzdeni, már nem biztos, hogy képes mellette kitartani. Vagy meg tud változni egy káros szenvedélyekkel teli, lobbanékony és konok fickó, ha megérinti az igaz szerelem?

Az Oscar-díjra jelölt Paul Giamatti méltán nyerte el alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó Arany Glóbusz-díjat, hisz ebben a négy évtizedet és két kontinenst átívelő bájos, megható, és közben humorral teli történetben képes egy nehézfejű férfiból igazán elbűvölő figurát varázsolni, akivel kicsapongásai ellenére - vagy pont azért - bárki szívesen azonosulna.

Adatok
Raktári kód:
389663
EAN:
5999075603412
Gyártó kód:
13290
Eredeti megnevezés:
Barney's Version
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
normál műanyagtok
Méret [mm]:
135 x 190 x 15
Tömeg [g]:
90
Hozzászólások