Nincs engedélyezve a javascript.
Az alfa-nő párra lel
Utolsó darab!

Az alfa-nő párra lel

Hogyan találhatják meg a szerelmet és a boldogságot az erős nők megalkuvás nélkül

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
1 874.-
Eredeti ár:
2 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy sikeres nő folyton azt hallgathatja, hogy karrierje szárnyalásával egyidejűleg le is mondhat a házassággal, családdal kapcsolatos álmairól.
"Ne higgy a negatív jóslatoknak!" - tanácsolja dr. Sonya Rhodes, a neves párkapcsolati terapeuta. A statisztikák szerint napjaink alfa-nőjéből - aki ambíciózus, magabiztos és szorgalmas - aligha lesz vénlány.
Leírás a könyvről
Egy sikeres nő folyton azt hallgathatja, hogy karrierje szárnyalásával egyidejűleg le is mondhat a házassággal, családdal kapcsolatos álmairól.

"Ne higgy a negatív jóslatoknak!" - tanácsolja dr. Sonya Rhodes, a neves párkapcsolati terapeuta. A statisztikák szerint napjaink alfa-nőjéből - aki ambíciózus, magabiztos és szorgalmas - aligha lesz vénlány. Éppen ellenkezőleg; a genderszerepek újragondolásával a nők minden eddiginél jobb párkapcsolatokat alakíthatnak ki. Több mint harmincévnyi klinikai pszichológusként szerzett tapasztalatával dr. Rhodes abban segít a nőknek, hogy megtalálják a szerelmet egy olyan férfi oldalán, aki méltányolja vezető erejüket, egyszersmind kiegészíti őket.

Ez a könyv nemcsak romantikázni tanít, hanem rávilágít társadalmunk drasztikus változásaira is, amelyek akár nagyobb hatalmat és befolyást adhatnak a nőknek magánéletükben és karrierjükben egyaránt.

Dr. Sonya Rhodes azt tanácsolja korunk alfa-nőinek, hogy lépjenek át a túlságosan is versenyszellemű, domináns alfa-hímeken a kommunikatív, felelősségteljes és együttműködő férfiak kedvéért. Mint ahogyan az alfa-nők sem mind követelőző hárpiák, úgy a béta-férfiak sem egytől egyig passzív, puhány alakok. Állítását alátámasztandó - miszerint a két típus valamilyen mértékben majdnem mindenkiben jelen van -, dr. Rhodes átfogó személyiségtesztet alkotott, amely megmutatja, hol helyezkedünk el az alfa/béta spektrumban. Ennek az iránytűnek a segítségével a nők több lehetőség közül választhatnak, hogy a lehető legjobb döntést hozzák a párválasztásban.
Adatok
Raktári kód:
744563
ISBN:
9634150213
EAN:
9789634150213
Eredeti megnevezés:
The Alpha Woman Meets Her Match
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
156 x 220 x 13
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások