Nincs engedélyezve a javascript.
Súlyproblémák
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Súlyproblémák

A túlsúly és az átlagon aluli súly jelentése és gyógyítása

Jelenleg nem rendelhető
1 700 helyett
1 445 Ft
15 %
A nyugati világban szinte mindenütt "súlyos" problémát okoz a helytelen táplálkozás. A szerző korábbi, nagy sikerű műveihez hasonlóan ebben a könyvében is a téma mögöttes lelki-szellemi tartalmát fejti ki. A betegségtünetek ebből a szemszögből nézve olyan értékes üzeneteket hordoznak, amelyekből tanulhatunk, és amelyek elősegítik fejlődésünket.
Leírás a könyvről

A nyugati világban szinte mindenütt "súlyos" problémát okoz a helytelen táplálkozás. A szerző korábbi, nagy sikerű műveihez hasonlóan ebben a könyvében is a téma mögöttes lelki-szellemi tartalmát fejti ki. A betegségtünetek ebből a szemszögből nézve olyan értékes üzeneteket hordoznak, amelyekből tanulhatunk, és amelyek elősegítik fejlődésünket. A szerző először értelmezi a tudatos és önkéntelen túl- és alultáplálkozás, a táplálék nem megfelelő hasznosulása, a túlsúly, mint védőpáncél (pszichoszomatikus felfegyverkezés) és a „bánatháj jelenségét.

A könyv bemutatja a súlyproblémák különböző alternatíváit. Olyan, új szemléletű gyógymódokat ismerünk meg, amelyekkel a valódi okokat tudjuk kezelni. Saját problémánk megértése egészséges testsúlyunk helyreállításában segít. Testünk ideális súlyához személyiségünk egyensúlyán keresztül vezet az út.

Adatok
Raktári kód:
148139
ISBN:
9632910345
EAN:
9789632910345
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
140 x 196 x 10
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások
 
Hasonló termékek