Nincs engedélyezve a javascript.
Az energiaelv

Az energiaelv

Koncentrációs gyakorlatok a munkahelyen

Jelenleg nem rendelhető
1 499 helyett
1 124 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
A mindennapokban érdemes tudni, hogyan töltődhetünk fel energiával, hiszen a fizikai test olyan, mint egy nagy akkumulátor, amely folyamatosan erőt ad le, és amelynek új erőt kell felvennie, nehogy lemerüljön. Ez a tanácsadó könyv bemutatja a különböző testenergia-rendszereket és -elveket.
Leírás a könyvről

A mindennapos szakmai élet hatalmas kihívások elé állítja az embert. Ezért fontos tudni, hogy miként szabadíthatunk fel energiát stresszhelyzetekben is, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy gyorsan feltöltsük magunkat energiával. Ám szemmel kell tartanunk az energiarablókat is, akik elszívják az életenergiát. Ez a tanácsadó elárulja, hogyan ismerhetjük fel őket, és hogyan védekezhetünk ellenük.
A fizikai test hasonlít egy nagy akkumulátorhoz, amely folyamatosan erőt ad le és új erőt kell felvennie, nehogy lemerüljön. Azok, akik ismerik az energiaelvet, irányítani tudják az erőleadást és az erőfelvételt. E tanácsadóban megismeri az olvasó a különböző testenergia-rendszereket és -elveket, valamint azok működését. A bemutatott gyakorlatok megmutatják, miként alkalmazhatjuk az energiaelveket a mindennapi életben.

Adatok
Raktári kód:
175961
ISBN:
9637304223
EAN:
9789637304224
Eredeti megnevezés:
Das Energieprizip, Ehrenwirth
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
104
Méret [mm]:
145 x 210 x 12
Tömeg [g]:
250
Hozzászólások