Nincs engedélyezve a javascript.
Gyógyító feng shui
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 625.-
Eredeti ár:
3 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Könnyen elsajátítható, ősi tudás, hogy boldog és modern otthont teremthessünk
A boldog élethez elengedhetetlen testi-lelki egészségünk. Ebben lehet segítségünkre a feng shu ősi kínai hagyománya, amely az energiaáramlást tekinti a térrendezés alapjának.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Rodika kiválóan magyarázza el a feng shui alapelveit. Nehéz ősi gyakorlatokat elmagyarázni, különösen, ha azok más, különböző világszemléletű országokból származnak; de Rodika olvashatóan, lépésről lépésre magyarázza el, hogyan teremthetsz magadnak gyógyító energiával teli otthont. Különösen tetszik a »tudatos szünet« szemlélete, ami végigkíséri a könyvet. Sokunk érezheti a változásokat nehéznek, néha nyomasztónak; főleg, mikor a régi tárgyainktól szabadulunk meg – megszüntetve ezzel a rendetlenséget. Ennek a könyvnek a segítségével elemezni tudod majd az otthonod, és jótékony energiákkal teli teret teremthetsz.”

Melissa Carr, doctor of Traditional Chinese Medicine (ActiveTCM.com)

„A Gyógyító feng shui mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet, hogy elkezdd ennek az ősi tradíciónak az elsajátítását.

„Erősen rezonálok Rodika azon szemléletével, hogy az otthoni környezetünk az energiánk állapotát is tükrözi.

Linda Nardelli, művész és integratív tanácsadó

„Ez az egyik legjobb feng shui könyv, amit valaha olvastam! Akár új vagy a feng shui és az energia világában, akár van már tapasztalod és tudásod a témában – ez a könyv mindenképp jó olvasmány.

Risa Suzuki, környezetvédelmi tanácsadó

„Igazán élveztem ezt a könyvet. Tökéletes kezdődnek, könnyen érthető, és nagyon motiválttá tesz a változtatásra.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Hallottam már a feng shuiról, de sosem ástam bele magam mélyebben a témába. Ez a könyv megadta a tökéletes kezdőlöketet nem csak a feng shuiról való tanuláshoz, de a gyakorlatban való alkalmazásához is. Nagyon élvezem az otthonom változtatását és kiegészítését!”

Olvasói vélemény (Goodreads)

Leírás a könyvről
Könnyen elsajátítható, ősi tudás, hogy boldog és modern otthont teremthessünk

A boldog élethez elengedhetetlen testi-lelki egészségünk. Ebben lehet segítségünkre a feng shu ősi kínai hagyománya, amely az energiaáramlást tekinti a térrendezés alapjának. A Gyógyító feng shui a kínaiak ősi bölcsességén alapuló gyakorlati kézikönyv, amellyel lakóhelyünk terét úgy alakíthatjuk, hogy otthonunk szentélye gyógyító energiákkal teli erős bástya legyen.
Ha nem figyelünk a feng shui elveire, akkor könnyen lehet, hogy nem érezzük jól magunkat otthonunkban, rossz gondolatok uralnak minket, szokásaink rabjává válunk, és ezt az egészségünk is megsínyli. A kötet lépésenként ismerteti meg velünk a feng shui alapjait, és a módszert gyakorló szerző hasznos példákkal támasztja alá tanácsait. Már egy falon lógó kép is sokat tehet a jó hangulatért és a boldogabb kapcsolatokért.
Mindennek az alapja a természet egészét, a kint és bent világát egyaránt átjáró csi akadálytalan áramlása, ami állandó kölcsönhatásban áll az emberi meridiánok energetikai átjárhatóságával. Ezért gyógyíthat meg a kedvező feng shui. Hogy hogyan? Erről szól ez a könyv.
Gyakorlatias feladatok Azonnal végrehajtható, néhány lépésből álló módszerek a tér és idő megtisztítására.
Tudatos szünetek Egyszerű, rendszeres légzőgyakorlatok segítenek lelassulni és elmélyülni önmagunkban, ahogy otthonunkat erőteljes energiaáramlási térré rendezzük.
A 9 életterület Tapasztaljuk meg, milyen pozitív hatással lehet a feng shui a családi, baráti kapcsolatokra, jóllétünkre, egészségünkre, hírnevünkre, karrierünkre, kreativitásunkra, párkapcsolatunkra és tudásunkra.

Rodika Tchi feng shui szakértő nagy tapasztalattal rendelkezik az egészséges és esztétikus terek elrendezésében. Számos lakóház és kereskedelmi tér berendezésében vett részt, és rengeteg ügyfelének segített harmonikus otthonuk kialakításában.
Adatok
Raktári kód:
800324
EAN:
9789634479505
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
155 x 230 x 8
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások
 

Szerző

unnamed_2.jpg
Rodika Tchi
Rodika Tchi fengshui-szakértő nagy tapasztalattal rendelkezik az egészséges és esztétikus terek elrendezésében. Számos lakóház és kereskedelmi tér berendezésében vett részt, és rengeteg ügyfelének segített harmonikus otthonuk kialakításában.