Nincs engedélyezve a javascript.
Feloldozott szerető
Olvastam
Kedvenc könyvem

Feloldozott szerető

Fekete Tőr Testvériség 5.

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
A könyörtelen Vishous pusztító átokkal kénytelen együtt élni, és azzal a rémisztő képességgel, hogy a jövőbe lát. A Feloldozott szerető az utóbbi évtized legnagyobb romantikus bestsellere, a Fekete Tőr Testvériség sorozat ötödik része. A rajongók ezrei által keresett sorozat kötetei most újra kaphatóak.
Leírás a könyvről

A könyörtelen Vishous pusztító átokkal kénytelen együtt élni, és azzal a rémisztő képességgel, hogy a jövőbe lát. Az apja által vezetett harcosok táborában nőtt fel, ahol sokszor bántalmazták. A testvériség tagjaként nem érdeklik az érzelmek, csupán az Alantasok Társaságával folytatott háború.

Mégis egy emberi lény, Jane Whitcomb doktornő menti meg a biztos haláltól, akinek feltárja lelkét és szenvedéseit, és életében először megtapasztalja az igaz szerelmet. Sorsát azonban így sem kerülheti el, hiszen előre látta; a nőnek nincs helye az életében.A Feloldozott szerető az utóbbi évtized legnagyobb romantikus bestsellere, a Fekete Tőr Testvériség sorozat ötödik része. A rajongók ezrei által keresett sorozat kötetei most újra kaphatóak.

Adatok
Raktári kód:
757608
EAN:
9789634472216
Eredeti megnevezés:
Lover Unbound
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
608
Méret [mm]:
125 x 200 x 37
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások