Nincs engedélyezve a javascript.
Szuvidálás könnyedén
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 375.-
Eredeti ár:
4 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Ha szeretnél megtanulni egy egészségesebb főzési módszert, vagy csak ki szeretnél próbálni valami újat, ezt a könyvet neked találták ki.”

Olvasói vélemény (Goodreads)

„Teljesen új vagyok a szuvidálásban, és szükségem volt az alapok megértésére. Ez a könyv mindent érthetően elmagyaráz.”

Olvasói vélemény (Goodreads)

„A receptek átfogóak, és könnyen érthetők. Úgy olvastam, mint egy regényt, mielőtt elkezdtem volna főzni belőle.

Olvasói vélemény (Goodreads)

„Könnyen olvasható és érthető. Arra késztet, hogy minden receptet kipróbáljak, amit olvastam.”

Olvasói vélemény (Goodreads)

„Rengeteg szakácskönyvem van, és őszintén megmondhatom, hogy ez a legjobb.”

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat.
A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat.
***

VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI
***

CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com weboldalon osztja meg receptjeit.


100-nál is több recept otthoni vacsorákhoz zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit desszerttel és koktéllal koronázunk meg Sous vide alapok az alapvető technikák bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve

A bevállalósabbaknak néhány izgalmasabb recept grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc készítéséhez

Praktikus táblázatok a főzési idő és az ideális hőfok megválasztásához
Adatok
Raktári kód:
759821
EAN:
9789634479871
Eredeti megnevezés:
The Effortless Sous Vide Cookbook
Megjelenés:
2021.08.10.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
232
Méret [mm]:
190 x 235 x 15
Tömeg [g]:
520
Hozzászólások