Leírás a könyvről
Ez a szakácskönyv azoknak szól, akik lelkes hívei a szabadban készülő ételeknek. Teljesen mindegy, hogy milyen a kerti sütőberendezés, a legegyszerűbb is alkalmas rengeteg rendkívül ízletes étel elkészítésére. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a kerti grillezés egyben önfeledt szórakozás is, hiszen miközben a parázs fölött sülnek a finomságok, a család, a baráti társaság jót beszélgethet! A receptek útmutatásait követve megcsillogtathatjuk szakácstehetségünket. A hawaii sertéskebab, a sajtos-fűszeres sült padlizsán, a mézes-szalonnás sült banán vagy a gyömbéres lazacszelet bombabiztos siker minden kerti partin. Gyújtsuk hát be a faszenet, lássunk hozzá a főzéshez, és érezzük nagyon jól magunkat!
Ízelítőül a tartalomból: szezámmagos csirkeszárnyak, roston sült kolbászkák, csirkekofta, fűszeres szűzpecsenye forró lepényekkel, hawaii sertéskebab, mexikói kolbászkák, gyömbéres tök, héjában sült burgonya, zöldséges sült tészta és pestós burgonyahasábok, csirke mogyorós rizzsel, sajtos fűszeres sült padlizsán, szűzérme korianderes-fokhagymás burgonyapürével, töltött gomba és alma, zamatos sárgadinnyesalsa, grillezett pirítósok, csípős ananász.