Nincs engedélyezve a javascript.
Kincsek a kamrából
Elolvastam
Tetszik

Kincsek a kamrából

Ízletes zöldségek, zamatos gyümölcsök üvegbe zárva

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 499 helyett
2 124 Ft
-15 %
A befőzés a napsütéses időszak fontos állomása, amellyel igazi kincseket varázsolhatunk kamránk polcaira, és zord téli napokon egy pillanat alatt felidézhetjük a nyár minden ízét, zamatát. A "Kincsek a kamrából" a napsütötte Olaszország csodás ízvilágát hozza közelebb hozzánk, segítségével különleges és újszerű ételekkel lephetjük meg családunkat, barátainkat.
Leírás a könyvről

Miként az állatok ösztönösen elemózsiát raktároznak télire, bennünk, emberekben is működik a belső késztetés, hogy a nyár és az ősz adományait feldolgozzuk és megőrizzük.

A befőzés a napsütéses időszak fontos állomása, amellyel igazi kincseket varázsolhatunk kamránk polcaira, és zord téli napokon egy pillanat alatt felidézhetjük a nyár minden ízét, zamatát.

A tartósításnak és a befőzésnek rengeteg módja alakult ki az idők során: szárítás, tartósítás páclében, olajban, ecetben, sóban. Az egyes országokban különböző módszereket dolgoztak ki a helyi sajátosságoknak megfelelően, az édesanyák és nagymamák házában elsajátított technikák nemzedékről nemzedékre hagyományozódtak.

A "Kincsek a kamrából" a napsütötte Olaszország csodás ízvilágát hozza közelebb hozzánk, segítségével különleges és újszerű ételekkel lephetjük meg családunkat, barátainkat.



A Könyvjelző magazin 2013. októberi számában megjelent cikk: Ennivaló kincsek

Adatok
Raktári kód:
730791
ISBN:
9633571323
EAN:
9789633571323
Eredeti megnevezés:
Marmellate e conserve di casa
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
150 x 210 x 10
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások