Nincs engedélyezve a javascript.
A Disney-titok
plecsni.png

A Disney-titok

Tanulj a vállalatvezetés nagymesterétől!

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 999.-
Korábbi ár:
3 374.-
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Akár kezdő kisvállalkozó, multinacionális cég csúcsmenedzsere, vagy egyszerűen a téma iránt érdeklődő lelkes amatőr vagy, most magától Walt Disney-től, a huszadik század egyik legnagyobb újítójától és kreatív gondolkodójától sajátíthatod el a sikeres cégvezetés hét kulcsfontosságú elemét!
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Pat Williams figyelemre méltó munkát végzett. Elmeséli Walt Disney rendkívül inspiráló történetét, és bemutatja, hogyan vált sikeressé.

Don Iwerks, a Disney korábbi Oscar-díjas vezetője, az Iwerks Entertainment társalapítója

„Mind ismerjük a Disney-t mint céget, de Disney-t mint embert már kevesen. Pat Williams és Jim Denney életre keltik Walt Disney-t

John Baldoni

„A jó vezetők inspirálnak és biztatnak az ötleteink megvalósítására. A Disney-titokban Pat Williams érthetően ismerteti Walt Disney vezetői stílusának alappilléreit, így mindenki tanulhat a példájából.

George J. Mitchell korábbi szenátor, a Walt Disney egykori igazgatója

Leírás a könyvről
Akár kezdő kisvállalkozó, multinacionális cég csúcsmenedzsere, vagy egyszerűen a téma iránt érdeklődő lelkes amatőr vagy, most magától Walt Disney-től, a huszadik század egyik legnagyobb újítójától és kreatív gondolkodójától sajátíthatod el a sikeres cégvezetés hét kulcsfontosságú elemét! Az első színes rajzfilm készítőjének, Disneyland megálmodójának roppant alkotóereje, minden akadályt leküzdő kitartása és sikerei még napjainkban is példa nélküliek.
A kötetet jegyző Pat Williams akkor kezdte el tanulmányozni a Disney-vezér életét és cégirányítási módszereit, amikor az Orlando Magic nevű kosárlabdacsapat alapításával bízták meg. Mivel Walt Disney-hez hasonlóan ő is nagy ívű célokat tűzött ki maga elé - hiszen a semmiből, egy álomból kiindulva kellett létrehoznia a formációt -, felismerte, hogy Walt példáját követve arathat sikert. És ez így is lett.
Walt Disney cégirányítási kvalitásait elemezve Pat Williams hét olyan vezetői személyi­ségjegyet azonosított, amelyekre minden igazán sikeres cégvezetőnek szüksége van. A korábban ismeretlen Walt Disney-anekdoták és az üzleti célok megvalósításának pragmatikus módszerei révén könnyen elsajátíthatók és hatékonyan kamatoztathatók bármely területen. Az egyedülálló zseni élettörténetét olvasva pedig ráébredsz arra, hogy a Disney-titok ismerője számára nincs túl nehéz cél. Merj te is nagyot álmodni!

Pat Williams (1940) amerikai sportmenedzser, az Orlando Magic kosárlabdacsapat mögött álló egyesület elnökhelyettese. Sportkarrierjét a baseballban kezdte, ám rövidesen a sportmenedzsmentben találta magát. Az 1960-as években kosárlabdára váltott.1983-ban bajnoki címet ért el a Philadelphia 76ers csapatával, később kulcsszerepet játszott a floridai Orlando Magic létrehozásában.
Adatok
Raktári kód:
801025
EAN:
9789634479598
Eredeti megnevezés:
Lead Like Walt
Megjelenés:
2021.05.07.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
152 x 233 x 26
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 

Szerző

sua28_pat_williams_si.jpg
Pat Williams
Pat Williams (1940) amerikai sportmenedzser, az Orlando Magic kosárlabdacsapat mögött álló egyesület elnökhelyettese. Sportkarrierjét a baseballban kezdte, ám rövidesen a sportmenedzsmentben találta magát. Az 1960-as években kosárlabdára váltott.1983-ban bajnoki címet ért el a Philadelphia 76ers csapatával, később kulcsszerepet játszott a floridai Orlando Magic létrehozásában.