Nincs engedélyezve a javascript.
Hamlet
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
2 800 helyett
2 380 Ft
15 %
"Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés..."

A távoli Dániában élt egy király s egy királyné, valamint büszkeségük, Hamlet herceg. Az országban béke és egyetértés honolt. Ám egy nap a király különös körülmények között életét vesztette.
Dánia gyászol, és Hamlet úgy érzi, kizökkent az idő.
Leírás a könyvről

"Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés..."A távoli Dániában élt egy király s egy királyné, valamint büszkeségük, Hamlet herceg. Az országban béke és egyetértés honolt. Ám egy nap a király különös körülmények között életét vesztette.

Dánia gyászol, és Hamlet úgy érzi, kizökkent az idő. A fiút mélabú gyötri, miközben a várban furcsa dolgok történnek...Shakespeare mesterműve a gyermekkori tisztaság elvesztéséről, a felnőtté válás fájdalmáról, látszatról és valóságról, hűségről és árulásról, szerelemről és barátságról szól. A fiatalabbak számára, akik épp a gyermek- és a felnőttkor határán egyensúlyoznak, önelemző és világértelmező segítséget nyújthat, ha megismerik Hamlet, dán királyfi történetét Barbara Kindermann tolmácsolásában. A Világirodalom gyerekeknek sorozat legújabb darabját ezúttal Willi Glasauer képei illusztrálják.

Adatok
Raktári kód:
720231
ISBN:
9636433284
EAN:
9789636433284
Eredeti megnevezés:
Hamlet
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
36
Méret [mm]:
215 x 295 x 10
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Szerző

William Shakespeare
Hasonló termékek