Nincs engedélyezve a javascript.
Magyar népmesék: A kis gömböc és más mesék
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Magyar népmesék: A kis gömböc és más mesék

Jelenleg nem rendelhető
2 699 helyett
2 024 Ft
25 %
Akció:
1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 2 könyv esetén 40% kedvezmény, 3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!
A Magyar népmesék sorozat az elmúlt évtizedek során fogalommá vált. A szignált, a népi motívumok között a címet megéneklő piros kismadarat generációk ismerik és szeretik, csakúgy, mint a mesék szereplőit: a szállást kérő rókát, a farkasok eszén túljáró kismalacot, a mindenkit felfaló kis gömböcöt, a bolhabőr cipellőt viselő királykisasszonyt, a Mátyás királyt megtréfáló juhászt vagy éppen magát Kacor királyt.
Leírás a könyvről

A Magyar népmesék sorozat az elmúlt évtizedek során fogalommá vált. A szignált, a népi motívumok között a címet megéneklő piros kismadarat generációk ismerik és szeretik, csakúgy, mint a mesék szereplőit: a szállást kérő rókát, a farkasok eszén túljáró kismalacot, a mindenkit felfaló kis gömböcöt, a bolhabőr cipellőt viselő királykisasszonyt, a Mátyás királyt megtréfáló juhászt vagy éppen magát Kacor királyt. A főként televízióból ismert, különleges hangulatú mesék most képeskönyv formájában is életre kelnek.A kötetben olvasható mesék:

- A szállást kérő róka

- A kismalac és a farkasok

- A kis gömböc

- A királykisasszony cipője

- Cerceruska

- A medve és a macska

- A szegény csizmadia és a Szélkirály

- Róka koma

- Eb, aki a kanalát meg nem eszi

- Kacor király

Adatok
Raktári kód:
750888
ISBN:
9633579541
EAN:
9789633579541
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
175 x 235 x 14
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások