Nincs engedélyezve a javascript.
Kutyaidomítás és trükkök (DVD melléklettel)

Kutyaidomítás és trükkök (DVD melléklettel)

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
8
5 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Eddze és tanítsa kutyáját professzionálisan kidolgozott terv alapján - a kutyaidomítás gyerekjáték, ráadásul remek mulatság, ha a Kutyaidomítás és trükkök című könyv útmutatását követjük. A kötet számos alapgyakorlat és összetett mutatvány megtanításához ad segítséget, így hozzájárul ahhoz, hogy a kedvencünkkel töltött idő igazán boldog és tartalmas legyen.
Leírás a könyvről
A kutyaidomítás igazán gyerekjáték, ráadásul remek mulatság a "Kutyaidomítás és trükkök" című könyv segítségével. Kölyökkutya vagy felnőtt - bármely eb tanítható a könyvből!

A száznál is több könyvet szerző Heather Hammonds szenvedélyes állatbarát. Egész életét annak szentelte, hogy állatokkal dolgozzon, tanítsa barátait önkéntes kutyakiképzőként, de dolgozott nővérként is, állatorvos mellett.

A "Kutyaidomítás és trükkök" című kötet számos alapgyakorlat és trükk megtanítását teszi lehetővé a lelkes gazdáknak.Az első részben az egyszerűbb gyakorlatokkal találkozunk:

-ül, marad, fekszik

-pacsi

-hempereg

-hozd vissza!A második rész egyszerűen kivitelezhető mutatványai kiszélesítik a kutyus tudományát:

-Integet - négylábú barátunk megtanul integetni.

-Pördül és fordul - mindkét irányban megtanul megfordulni.

-Fogd és hozd ide - kutyánk felemel, és szájában hordoz tárgyakat.A harmadik részben találjuk az összetettebb mutatványokat:

-Hozd ide a telefont - vicces feladat, mely mindenkit ámulatba ejt.

-Díszlépés - a kutyus mellettünk, velünk és egy ütemre halad díszlépésben.

-Válaszd ki a színt - szagláson alapuló trükk haladóknak.Négylábú barátunk szellemileg és fizikailag egyaránt sokat profitál a gyakorlatokból, ugyanakkor a közösen eltöltött idő segíti a kettőnk közötti mély kötődés kialakulását. A mindennapos mutatványok elűzik az unalmat, és ennek eredményeképpen engedelmesebb, elégedettebb kutyát kapunk. Heather aprólékosan kidolgozott, lépésről lépésre haladó instrukcióit egyszerűen követhetjük, és a kutya hamarosan lenyűgöző trükkökkel kápráztatja el a családot!A "Kutyaidomítás és trükkök" számtalan boldog, értékes együtt töltött órához segíti hozzá a kutyát és gazdáját egyaránt.A készlet tartalma:

-Kutyaidomítás és trükkök (könyv):

64, színes fotókkal illusztrált oldal, az egyszerű engedelmességi gyakorlatoktól a haladó és nehezebb mutatványokig, valamennyi gondosan kidolgozott, aprólékos instrukcióval.

-Kutyaidomítás és trükkök (DVD):

A DVD-n látható felvételek segítségével pillanatok alatt elsajátíthatjuk a mutatványok megtanításának mikéntjét! Nincs egyéb dolgunk, mint követni Heather Hammondst ezen az 56 perces DVD-n, melyen bemutatja, hogyan tanítsuk és idomítsuk kedvencünket.

-Kutyajáték és klikkelő:

A kézbe illő játékot kitűnően használhatjuk a "hozd" parancs tanítása során. A klikkelő remek eszköz a megfelelő viselkedés megerősítésére a kutyával történő kommunikáció során.
Adatok
Raktári kód:
716801
ISBN:
9632975771
EAN:
9789632975771
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
papírdoboz
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
370 x 274 x 70
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
650
Hozzászólások