Nincs engedélyezve a javascript.
iSteve - Steve Jobs egy az egyben

iSteve - Steve Jobs egy az egyben

Kukkants bele egy zseni agyába!

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 590 helyett
1 943 Ft
-25 %
Jobs pályafutásának több mint három évtizede során számtalan interjút adott a nyomtatott és elektronikus médiának; ezekből válogatott össze George Beahm bő 200 elgondolkodtató, inspiráló idézetet. A kötethez készült védőborító kifordítható, így fekete és fehér változatban is használható.
Leírás a könyvről

Célkitűzés:

felújításra váró vállalatot keresek, amely biztos alapokon nyugszik. Kész vagyok falat bontani, hidat építeni és tüzet gyújtani. Tapasztalt vagyok, tele energiával, van vízióm, és nem félek a nulláról indulni.Képességek:

az a bizonyos "vízió", nyilvános beszéd, kollégák ösztönzése, kiváló termékek előállításának támogatása.Jobs pályafutásának több mint három évtizede során számtalan interjút adott a nyomtatott és elektronikus médiának; ezekből válogatott össze George Beahm bő 200 elgondolkodtató, inspiráló idézetet.Steve Jobs, a forradalmian új termékeket létrehozó Apple társalapítója, a konzumer elektronikai ipar ikonikus alakja, minden idők egyik legsikeresebb üzletembere elsősorban briliáns ötleteinek, messzelátó vízióinak köszönhetően vált korunk felmérhetetlen hatású alakjává. Megsejtett olyan trendeket, amelyeket a konkurensek nem, ráérzett olyan igényekre, melyeket mások figyelmen kívül hagytak, s cégének innovatív megoldásai átalakították a személyi számítógépek, az elektronikus eszközökön futó alkalmazások, a számítógépes animáció, a zenefogyasztás, a telekommunikáció és a személyes digitális szolgáltatások világát.A kötethez készült védőborító kifordítható, így fekete és fehér változatban is használható.Fordította: Zsámboki PéterOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
737990
ISBN:
9630799164
EAN:
9789630799164
Eredeti megnevezés:
I, Steve: Steve Jobs in His Own Words
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
140
Méret [mm]:
130 x 189 x 15
Tömeg [g]:
230
Hozzászólások