Nincs engedélyezve a javascript.
Vámpéterek, foma és nagybömbök
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Vámpéterek, foma és nagybömbök

Jelenleg nem rendelhető
2 200 helyett
1 650 Ft
25 %
A magyarul most először olvasható írásokban Vonnegut a hatvanas-hetvenes évek Amerikájának mindennapjairól készít izgalmas pillanatképeket. A felvételek furcsa, a hétköznapi szemlélő számára szokatlan perspektívából láttatják a világ dolgait. Vonnegut együtt érző humanizmussal fogalmazza meg civilizációnkról alkotott nézeteit.
Leírás a könyvről

A kötet címének első olvasásra értelmetlennek tűnő szavai nem ismeretlenek Vonnegut leghűségesebb hívei számára. "Macskabölcső" című regényéből tudjuk, hogy a vámpéter olyan tárgy, ami sokak életében rendkívüli fontossággal bír, a foma értelmetlen, de kegyes hazugságot jelent, a nagybömb pedig emberek szervezetlen csoportja. "E szavak így együtt tökéletesen alkalmasak arra, hogy összefoglaló megjelölésként szolgáljanak a kritikáimból, esszéimből és néhány előadásomból összeállított gyűjtemény számára" - vallja a Mester.

A magyarul most először olvasható írásokban Vonnegut a hatvanas-hetvenes évek Amerikájának mindennapjairól készít izgalmas pillanatképeket. A felvételek furcsa, a hétköznapi szemlélő számára szokatlan perspektívából láttatják a világ dolgait. Vonnegut összetéveszthetetlen hangon szól saját életéről, és utánozhatatlan tisztánlátással, együtt érző humanizmussal fogalmazza meg civilizációnkról alkotott nézeteit."Ez a kozmikus méretű komédiás, az embercsontok zörgetője, a pesszimista bőrébe bújt idealista... könyvét teletöltötte őrültségekkel, igazságokkal, abszurdumokkal és önvallomásokkal." (St.Louis Post-Dispatch)

Adatok
Raktári kód:
716861
ISBN:
9632032405
EAN:
9789632032405
Eredeti megnevezés:
Wampeters, Foma and Granfalloons. Opinions
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
145 x 208 x 25
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk