Nincs engedélyezve a javascript.
Clay hídja
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 helyett
3 749 Ft
-25 %
Kezdetben csak egy gyilkos, egy öszvér és egy fiú volt. Aztán egy kígyótetem, egy döglött kutya és egy régi írógép. És jött az anya és az öt testvér, majd a lány, aki zsokénak készül, meg a lóversenyek. Később a halál, a gyász, a futás és a fájdalom, a híd és a megtisztulás. De ez még nem a vég. A Dunbar fivérek a saját törvényeik szerint élnek a világban.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Lesújtó, igényes és mélyen megindító.”

The Wall Street Journal

„Gyönyörűen megírt regény.”

Booklist

„Ezzel a komplex cselekménnyel – amely időben, térben és óceánokon át ugrál – Zusak élénk képet fest a fivérekről, akik megpróbálják visszanyerni egyensúlyukat azzal, hogy életben tartják a családjuk történetét.”

Time

„Elragadó könyv, hatalmas, félelmet nem ismerő szívvel; a Clay hídja tele van olyan karakterekkel, akikben hinni akarunk, és törődni velük… Fájdalmasan megindító, elragadóan vicces, és teljesen felemelő.”

M. L. Stedman, a Fény az óceán felett bestseller szerzője

„Meleg és szívből jövő… ez a történet a szerelemről, a művészetről és a megváltásról szól. Zaklatott, és örömmel teli, néha szellemes és éles elméjű bevillanásokkal; hihetetlenül megindító.”

Times of London

„Egyike azoknak a monumentális könyveknek, amelyek teret és időt hátrahagyva elrepítenek egy másik világba, egy másik család életébe – mindezt a lehető legmélyebb módon.”

The Washington Post

„Misztikus és szívvel teli, ismét egy gyönyörű, könnyfakasztó történet – a szerző mestere ennek a műfajnak.”

Entertainment Weekly

Leírás a könyvről

Kezdetben csak egy gyilkos, egy öszvér és egy fiú volt. Aztán egy kígyótetem, egy döglött kutya és egy régi írógép. És jött az anya és az öt testvér, majd a lány, aki zsokénak készül, meg a lóversenyek. Később a halál, a gyász, a futás és a fájdalom, a híd és a megtisztulás. De ez még nem a vég.
A Dunbar fivérek a saját törvényeik szerint élnek a világban. Az anyjuk meghalt, és az apjuk is magukra hagyta őket. Szeretnek és gyűlölnek, gyászolnak és élnek, küzdenek a felnőttvilág kihívásaival az elhagyatott lóversenypálya tövében. Egy nap azonban az apjuk váratlanul hazatér, és segítséget kér tőlük egy híd megépítésében. Az öt testvér közül egyedül Clay vállalja a feladatot, és ezzel örökre megváltoztatja az életüket. Clay hidat épít a múltjából, a családjából, fájdalomból és szeretetből, a csodákból és a csalódásokból, az életéből, mindabból, ami egy élet kötőanyagát képezi. És közben feltárul a család múltja: a Homérosz iránt rajongó nagyapa emléke, a Kelet-Európából menekült anya és a festőművésznek készülő, megtört apa találkozása egy eltévedt zongoránál, valamint a fiúk ígéretekkel teli gyermekkora. De vajon elég kitartó-e Clay? Lesz-e elég ereje befejezni?
Markus Zusak új regénye az áradó történetek és az elfeledett titkok nagyszerű szövedéke. Gyönyörűen megírt könyv a veszteségről, a családi szeretetről és a felemelő megbocsátásról.

Adatok
Raktári kód:
760255
ISBN:
9789635040209
EAN:
9789635040209
Eredeti megnevezés:
Bridge of Clay
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
622
Méret [mm]:
155 x 202 x 43
Tömeg [g]:
720
Hozzászólások
 

Szerző

m_zusak_bw_0083v01.jpg
Markus Zusak
Az ausztrál Markus Zusak 1975 Sydney-ben született bevándorló német és osztrák szülők negyedik gyermekeként. A könyvtolvaj című regénye több mint tíz évig szerepelt a New York Times bestsellerlistáján, és eddig negyvenkét nyelvre fordítottak le, nagy sikerrel meg is filmesítették. Zusak megkapta az Amerikai Könyvtári Szövetség nagydíját. Clay hídja című új regényét az Amazon, az Entertainment Weekly és a Wall Street Journal is azonnal az év könyvei közé válogatta.