Nincs engedélyezve a javascript.
Kései párbeszéd
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
1 495 Ft
50 %
Addie, a hetvenes éveiben járó özvegyasszony rosszul alszik. Megkéri hát szintén özvegy szomszédját, Louist, töltse ezentúl az ő ágyában az éjszakákat: nem szexre vágyik, csak társaságra. Mindketten izgatottan készülnek az első éjszakára. És teli kétellyel. De a szokatlan ötlet beválik, a két magányos ember egyre közelebb kerül egymáshoz.
Leírás a könyvről

Addie, a hetvenes éveiben járó özvegyasszony rosszul alszik. Megkéri hát szintén özvegy szomszédját, Louist, töltse ezentúl az ő ágyában az éjszakákat: nem szexre vágyik, csak társaságra.

Mindketten izgatottan készülnek az első éjszakára. És teli kétellyel. De a szokatlan ötlet beválik, a két magányos ember egyre közelebb kerül egymáshoz. A coloradói kisváros, Holt lakói közül azonban sokan rossz szemmel nézik Addie és Louis kései románcát. Mint ahogy a felnőtt gyerekeik is...Kent Haruf lírai regényt írt olyan idős emberekről, akik nem félnek megbotránkoztatni környezetüket, és mernek új életet kezdeni hetvenen túl.A 2014-ben elhunyt Kent Haruf utolsó regénye az év egyik legnagyobb könyvsikere volt Amerikában. Film is készül belőle Ritesh Batra rendezésében; a két főszerepet Robert Redford és Jane Fonda játssza: majdnem ötven év után láthatjuk majd újra együtt őket a filmvásznon. Méltó párjai lesznek a kortalan szerelem legismertebb megformálóinak, Meryl Streepnek és Clint Eastwoodnak A szív hídjai-ban."Kent Haruf regényében nincs egyetlen hamis szó." (Ursula K. Le Guin, The Guardian)Fordította: Nemes AnnaOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
746606
ISBN:
9634055587
EAN:
9789634055587
Eredeti megnevezés:
Our Souls At Night
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
184
Méret [mm]:
126 x 204 x 18
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások
 

Szerző

Kent Haruf
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk