Nincs engedélyezve a javascript.
Keménykalap és krumpliorr II. (DVD)
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Keménykalap és krumpliorr II. (DVD)

Jelenleg nem rendelhető
999 helyett
749 Ft
25 %
A cirkuszi előadásra készülő gyerekek nyakig belekeveredtek egy majomrablási ügybe. Ráadásul az első bűncselekményt később emberrablás is tetézi. Szerencsére Kisrecéék elég leleményesek, hogy ebből a csávából is kimásszanak. Ennyi kaland után már tényleg csak a műsor begyakorlása volna hátra, ám a szereplők sorra lemondják a fellépést.
Leírás a könyvről

A cirkuszi előadásra készülő gyerekek nyakig belekeveredtek egy majomrablási ügybe. Ráadásul az első bűncselekményt később emberrablás is tetézi. Szerencsére Kisrecéék elég leleményesek, hogy ebből a csávából is kimásszanak. Ennyi kaland után már tényleg csak a műsor begyakorlása volna hátra, ám a szereplők sorra lemondják a fellépést. Tiszta szerencse, hogy a fagylaltos, Bagaméri egyformán zseniális súlyemelő, lóidomár, fakír és bűvész! Hála neki, fergetegesen sikerül az előadás. És persze elfogy az összes fagyi is...

3. rész: A tettes lépre megy

A Vadlibaőrs tagjai megpróbálják rendbehozni, amit a rakoncátlan, rendbontó felnőttek elrontottak. Minduntalan keresztezi útjukat az álruhás, intrikáló Bagaméri, az elátkozott fagylaltos, aki szeretne hozzáférni a majmokért beígért jutalomhoz.4. rész: Éljen Bagaméri Elemér

A sikeres nyomozás után a fiúk elkapják a tolvajt s beteg barátjuk szórakoztatására létrehozzák a csupa világszámot előadó Hörömpő cirkuszt. Világszám! Az előadást maga Bagamérei menti meg azzal, hogy többek között elvállaja a lóidomár, az erőművész és a bűvész szerepét is.

A kiadvány több féle borítóval került forgalomba, ezért lehetséges hogy rendelését nem tudjuk az illuszrtált képpel teljesíteni.


Hangsáv(ok):
mono magyar
Képformátum(ok):
4:3 (1,33:1)
StĂşdiĂł:
MTV ZRt.
Korhatár:
Korhatárra tekintet nélkül megtekinthető

Extrák:

InteraktĂ­v menĂĽ

Közvetlen jelenetválasztás

Adatok
Raktári kód:
379245
EAN:
5999552560436
Megjelenés:
1978.
Kötésmód:
normál műanyagtok
Méret [mm]:
135 x 190 x 15
Tömeg [g]:
90
Hozzászólások
 
Kereséseid alapján neked ajánljuk