Nincs engedélyezve a javascript.
Megsebzett szerető
Olvastam
Kedvenc könyvem

Megsebzett szerető

Fekete Tőr Testvériség 3.

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
A New York-i Cladwell éjszakai sötétjében halálos háború folyik a vámpírok és gyilkosaik között. A harcot a négy vámpír harcosból álló csapat, a Fekete Tőr Testvériség vívja. Zsadist közülük a legveszélyesebb, a legrémisztőbb. A Megsebzett szerető az utóbbi évtized legnagyobb romantikus bestsellere, a Fekete Tőr Testvériség sorozat harmadik része.
Leírás a könyvről

A New York-i Cladwell éjszakai sötétjében halálos háború folyik a vámpírok és gyilkosaik között. A harcot a négy vámpír harcosból álló csapat, a Fekete Tőr Testvériség vívja. Zsadist közülük a legveszélyesebb, a legrémisztőbb.
Zsadist, akit korábban vérrabszolgaságba kényszerítettek, még mindig viseli szenvedéssel és megaláztatással teli múltja sebhelyeit. A csillapíthatatlan dühéről és sötét oldaláról hírhedt férfitól mind a vámpírok, mind az emberek rettegnek. Egyetlen társa a harag, egyetlen szenvedélye a terror - amíg meg nem ment egy csodálatos nőt…
A Megsebzett szerető az utóbbi évtized legnagyobb romantikus bestsellere, a Fekete Tőr Testvériség sorozat harmadik része. A rajongók ezrei által keresett sorozat kötetei most újra kaphatóak.

Adatok
Raktári kód:
757603
EAN:
9789634472193
Eredeti megnevezés:
Lover Awakend
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
125 x 200 x 31
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások