Nincs engedélyezve a javascript.
Mindenki ellenség
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
2 400 helyett
1 200 Ft
-50 %
Lew Archert, a magányomozót azzal bízza meg egy jól szituált házaspár, hogy kerítse elő tinédzser lányukat, aki nemrég egy gyanús fiatalemberrel - meg a papa lefűrészelt csövű vadászpuskájával távozott hazulról. Ross Macdonald izgalmas könyveivel Agatha Christie-hez és Raymond Chandlerhez hasonlóan elnyerte az Amerikai Krimiírók Szövetségének Nagymester-díját.
Leírás a könyvről

Lew Archert, a magányomozót azzal bízza meg egy jól szituált házaspár, hogy kerítse elő tinédzser lányukat, aki nemrég egy gyanús fiatalemberrel - meg a papa lefűrészelt csövű vadászpuskájával távozott hazulról.

Hamar kiderül, hogy a lánnyal, Sandyvel nemrég valami rossz dolog történt, s lehet, hogy a bosszúvágy fűti. Archer egykettőre a nyomukra akad, de jutalmul csak néhány ökölcsapást tud begyűjteni, a párocska pedig ismét meglóg.

Az egyre fáradtabb, ingerültebb Lew végül két hullába botlik - egy brutálisan agyonvert asszonyba és egy szétlőtt fejű hajdani seriffhelyettesbe. Mindkettőnek köze lehet egy rejtélyes, neve sincs csavargóhoz, aki tizenöt évvel ezelőtt a vonat alatt végezte. Neki pedig kifejezetten köze van egy olyan családi történethez, amely azonnal szembefordít egymással mindenkit, aki csak kapcsolatba kerül vele. De mi köze mindehhez a fiataloknak?Ross Macdonald (1915-1983) Agatha Christie-hez és Raymond Chandlerhez hasonlóan elnyerte az Amerikai Krimiírók Szövetségének Nagymester-díját.

Adatok
Raktári kód:
723888
ISBN:
9630794404
EAN:
9789630794404
Eredeti megnevezés:
The Instant Enemy
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
364
Méret [mm]:
102 x 182 x 20
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások