Nincs engedélyezve a javascript.
Mit főzzünk allergia esetén?
Olvastam
Kedvenc könyvem

Mit főzzünk allergia esetén?

Tojás, tejtermék, dió- és mogyorófélék nélkül

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 Ft
3+2
Ebben a könyvben a szerző több mint száz ételt mutat be családja kedvencei közül, a ropogós, ízletes kenyértől és a saját készítésű jégkrémektől kezdve a (nota bene!) tojás nélküli piskótákig. Ráadásul káprázatos vendégváró ételötletekkel is szolgál.
Leírás a könyvről

Amikor kiderült, hogy kétéves kisfia dió- és mogyorófélékre allergiás, a szerző saját bevallása szerint úgy érezte, hogy lehetetlen feladat elé állította a sors: van egy nem ételallergiás fia, családja, ráadásul fogalma sincs, mi mindenre kel még odafigyelnie, hogy a legkisebbet megóvja a súlyos allergiás rohamtól. Mivel a felkutatott ételrecepteket kiábrándítónak találta, nekiveselkedett, hogy megalkossa saját, ízletes receptjeit.

Ebben a könyvben több mint száz ételt mutat be családja kedvencei közül, a ropogós, ízletes kenyértől és a sajátkészítésű jégkrémektől kezdve a (nota bene!) tojás nélküli piskótákig. Ráadásul káprázatos vendégváró ételötletekkel is szolgál.

Mindegyik ételreceptet elkészíthetjük a "Négy Nagy" allergén valamelyikének (tojás, tejtermék, dió- és mogyorófélék, valamint glutén) elhagyásával.

Adatok
Raktári kód:
700485
ISBN:
9639889477
EAN:
9789639889477
Eredeti megnevezés:
Allergy-free Cookbook
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
191 x 242 x 17
Tömeg [g]:
760
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk