Nincs engedélyezve a javascript.
Aloha
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
4 500 helyett
3 825 Ft
15 %
Vujity Tvrtko legizgalmasabb, legszínesebb könyvét tartja kezében a kedves olvasó. Körbeutazhatja a világot, megismerheti Hawaii páratlan csodáit, a béke és a nyugalom birodalmát.
Leírás a könyvről

Vujity Tvrtko legizgalmasabb, legszínesebb könyvét tartja kezében a kedves olvasó. Körbeutazhatja a világot, megismerheti Hawaii páratlan csodáit, a béke és a nyugalom birodalmát. Tvrtko egyszer csak úgy döntött, hogy - miután megnézte a földi Pokol megannyi bugyrát - elköltözik a Paradicsomba, ahol szabadidejében önkéntes vadőrként teknősökre vigyáz, egész nap ukulelezenét hallgat, és átadja magát az igazi Alohának. Együtt sétálhatnak a riporterrel a Csendes-óceán partján, valamint a Különleges Emberek Temetőjében, és bebarangolhatják Gyuri házidzsungelét is. A magyar asztalos megunta a betondzsungelt, és vett magának egy igazi őserdőt, ahol papagájok, orchideák és vízesések között él a szivárványok szigetén.
Ám nem csak Hawaiit ismerhetik meg, ugyanis Tvrtko elindult felfedezni Alaszkát, eljutott a föld egyetlen olyan városába, amelynek összes lakója egy épületben lakik, ám a városnak mégis van iskolája és postahivatala, boltja és mosodája, sőt kápolnája is. Feltárulnak a ma is létező orosz Alaszka elképesztő titkai a hagymakupolás templomok árnyékában, ott, ahol mindenki balalajkazenét hallgat, és csak oroszul beszél, Amerikában.
Beleshetnek a világ valaha volt legszigorúbb börtönébe, az Alcatrazba, ahol a rettegett maffiafőnök, Al Capone is raboskodott. Tvrtko újranyitja a Csernobil-dossziét, hiszen két évtized után visszatért a zónába, hogy felfedje a máig őrzött titkokat. Végezetül jön egy huszonegy perces, különleges videófelvétel megrázó, mégis elképesztő erőt adó igaz története, és egy mondat, amelyet sosem felejt el az, aki Tvrtkóval tart az útján ezen a lebilincselően kalandos utazáson Honolulutól a hófödte Alaszkáig, Csernobiltól Kínán át Chicagóig, a Pokoltól a földi Paradicsomig.

Nem csak humorral és izgalmakkal teli könyv, sokkal több annál! A legnagyobb kalandok most Önre várnak!

Adatok
Raktári kód:
801943
EAN:
9786158054874
Megjelenés:
2021.10.15.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
376
Méret [mm]:
141 x 213 x 28
Tömeg [g]:
670
Hozzászólások
 
Hasonló termékek