Nincs engedélyezve a javascript.
Angyali történetek a pokolból

Angyali történetek a pokolból

Ágika emlékére

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
4
2 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A televíziós riporter legújabb sikerkönyve angyali történeteket mutat be újrakezdésekről, megalkuvást nem tűrő harcokról, a pokol mélyén élő igazi Angyalokról. Az olvasók a könyvet lapozgatva körbeutazhatják a földet. Izgalmas, torokszorító vagy éppen mulatságos elbeszélések, melyek méltók a Pokoli-sorozat korábbi fejezeteihez.
Leírás a könyvről
"Meghökkentő cím, elismerem. Különösen, hogy látni fogják: ezek az angyali történetek valójában lebilincselően izgalmasak, és olykor könnyfakasztóak is. Kalandból pedig - ígérem - ezúttal sem lesz hiány.

Az Angyali történetek segítségével eljuthatnak a világ legnyomorúságosabb országába, Sierra Leonéba. Ahol emberek halnak éhen, ahol gyakoriak a tömeggyilkosságok, ahol emberi vérrel írják a történelmet. Itt, a pokol legmélyebb bugyrában egy magyar lánynak teljesült a legnagyobb álma: húszéves korában, életében először, átölelhette a saját édesapját.
Bemutatom önöknek a Szahara egyszerre lenyűgöző és félelmetes világát, a beduinok, tuaregek és mórok életét, no és egy magyar nyugdíjas igaz meséjét. Egy olyan asszonyét, aki a sivatagban találta meg a boldogságot, ott, ahol az ég a földdel összeér.
Velem tarthatnak a Jégföldre, a sarkkör közelébe, ahol a magyarok szó szerint a jég hátán is megélnek.
Fellapozom szarajevói naplómat, hogy megmutathassam, mire vagyunk képesek mi, emberek.
Aztán nagyokat derülhetnek majd annak a budapesti fiatalembernek a furfangos ötletein, aki pár évvel ezelőtt egy sörözés közben elhatározta, hogy kijut az athéni olimpiára, méghozzá kongói sportolóként.
Jön még egy igazi meglepetés is: felkutattam Csitát, a Tarzan-filmek majomlegendáját, aki a világ legöregebb csimpánzaként ma is él, egy állatszínészeknek berendezett luxusotthonban.

Angyali történeteim újrakezdésekről, megalkuvást nem tűrő harcokról, a pokol mélyén élő igazi Angyalokról szólnak. Körbeutazhatják a földet Kaliforniától Fekete-Afrikáig. Tiszakécskétől a sarkkörig. Izgalmas, torokszorító vagy éppen mulatságos történetekkel várom önöket, melyek, remélem, méltóak a Pokoli-sorozat korábbi fejezeteihez." (Vujity Tvrtko)
Adatok
Raktári kód:
173649
ISBN:
9633689066
EAN:
9789633689066
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
145 x 215 x 27
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
640
Hozzászólások