Nincs engedélyezve a javascript.
Titokzatos szerencse
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 768.-
Korábbi ár:
3 137.-
Eredeti ár:
3 690.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Két lány. Két sors. Egy a végzetük.

Két lány ugyanazon a napon született. Két lány, akinek az élete nem is lehetne különbözőbb. Sorsuk mégis szorosabban összefonódik, mint azt valaha sejtették volna.

A gazdag lány.
Daisy Dangerfield egy dúsgazdag család szeme fénye.
Leírás a könyvről
Két lány. Két sors. Egy a végzetük.Két lány ugyanazon a napon született. Két lány, akinek az élete nem is lehetne különbözőbb. Sorsuk mégis szorosabban összefonódik, mint azt valaha sejtették volna.A gazdag lány.

Daisy Dangerfield egy dúsgazdag család szeme fénye. Édesapjának nemzetközi szállodalánca van, a lány emiatt hatalmas örökség várományosa. Megszokta a felső tízezer fényűzését, az elegáns bálokat, a csillogó gyémántokat, a luxusautókat.A szegény lány.

Chanelle Hughes csak a nélkülözést ismeri. Lerobbant, külvárosi nyomortanyán született, és alkoholista anyja sosem törődött vele. Még gyerekként elhatározta, bármit megtesz, hogy kitörjön a szegénységből.

A két lány élete hirtelen fordulatot vesz. A gazdag Dangerfield családban kipattan egy titok, és Daisyt kitagadják. Ettől kezdve az a cél vezérli, hogy bebizonyítsa, önállóan is képes elérni az apjához hasonló sikereket. Közben a szegénységben született Chanelle táncosnői karrierje magasan szárnyal, és bejut a legfelsőbb körökbe. Amikor Daisy és Chanelle útjai keresztezi egymást, rájönnek, jóval több a közös vonás bennük, mint gondolták volna.Lulu Taylor angol írónő Oxfordban tanult irodalmat. Könyveiben fordulatosan és profin keveri a romantikát, a szerelmet, a szexet, az intrikát és a pénz világát - olyan témákat, amelyek egy igazán szórakoztató regényhez kellenek.
Adatok
Raktári kód:
742734
ISBN:
9639905634
EAN:
9789639905634
Eredeti megnevezés:
Outrageous Fortune
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
376
Méret [mm]:
160 x 225 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások