Nincs engedélyezve a javascript.
Az alvilág csapdájában

Az alvilág csapdájában
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
„Nyolc lövést kaptam a Hungária körúti felüljárón, amelybol három egy átlagembert simán elvitt volna az örök vadászmezokre, az én szívós testemet azonban nem tudta legyozni, és alig három hónappal az eset után gyógyulttá nyilvánítottak a rabkórházban…” Kántor Alex hat évet húz le a rácsos akadémián.
Leírás a könyvről
„Nyolc lövést kaptam a Hungária körúti felüljárón, amelybol három egy átlagembert simán elvitt volna az örök vadászmezokre, az én szívós testemet azonban nem tudta legyozni, és alig három hónappal az eset után gyógyulttá nyilvánítottak a rabkórházban…”
Kántor Alex hat évet húz le a rácsos akadémián. Amikor 2004 nyarán szabadul, egy teljesen más alvilág fogadja, mint amelyiknek a zsoldosa volt. Az éjszaka eroviszonyai megváltoztak: Koltai börtönben, Sipost megölték, a bátyja Angliába menekült, a régi csapat szétszéledt. Az oroszok meg az ukránok kiszorultak az országból, ezzel megszuntek a kivégzések és a látványos fegyveres összecsapások. Az éjszakát Keszthelyi uralja, majdnem mindenkit meg tud venni, maga mögé állítani, a szövetségesévé tenni - aki nem áll be a sorba, azt tönkreteszi vagy kivonatja a forgalomból. Fülesekkel juttatja rendorkézre a riválisait, cserébe neki és az embereinek mindent elnéznek, amit lehet. Alexnek ebbe a csapatba kellene beállnia, de nem fulik hozzá a foga… Kénytelen elhagyni a fovárost, és Bicskén teremti meg a maga kis gengszterbirodalmát, ahol kocsmát és kuplerájt üzemeltet, bevéd és betámad, folytatja az adósságszakérto üzletágat, csajozik, szeret, bulizik, míg egy napon ismét kattan a csuklóján a bilincs, ezúttal Németországban. Jurányi Zsolt második regénye izgalmasan és fanyar humorral követi nyomon a voltaképp rokonszenves gengszter sorsát.
Adatok
Raktári kód:
761783
ISBN:
9789632666747; 9789632666730
EAN:
9789632666747
Megjelenés:
2019.06.15.
Oldalszám:
432
Nyelv:
magyar
Hozzászólások