Nincs engedélyezve a javascript.
A bíbor lakosztály

A bíbor lakosztály
(E-könyv)

Mi rejtőzik az álarcok és a zárt ajtók mögött?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 358.-
Eredeti ár:
2 774.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy tehetséges újságíró lány és a nem hétköznapi szexuális szokásokat kutató és lenyűgözően vonzó kultúrantropológus buja kalandjain keresztül egyre mélyebbre merülünk a szenvedély birodalmába, feltárul előttünk a szereplők komor múltja, és súlyos titkok közelébe jutunk. Köztük a legveszélyesebb: mit rejt valójában a bíbor lakosztály?
Leírás a könyvről
A lelkes és tehetséges újságírólány, Joanna Chandler egy bulvárlapban ír szerelmi jó tanácsokról és szexpraktikákról, miközben a címlapra jutásról ábrándozik. Amikor váratlan lehetőséget kap arra, hogy az első oldalon tudósíthasson egy botrányszagú előadásról, bomba sztorira számít. A nagy durranás azonban elmarad, reményeit romba dönti hűtlen partnere, életébe pedig berobban egy lenyűgözően vonzó, szellemes, ám bosszantó ismeretlen. Ryan Hill.

A nem hétköznapi szexuális szokásokat kutató kultúrantropológus a nőkről vallott nézeteivel alaposan magára haragítja a lányt, aki ráadásul az állását is majdnem elveszíti miatta. Mégis vele kell oknyomozó riportra szövetkeznie, hogy aztán kalandozásaik során a férfi furábbnál furább erotikus klubokba csábítsa. Yana egyre mélyebbre merül a szenvedély birodalmába, feltárul előtte Ryan komor múltja, és súlyos titkok közelébe jut. Köztük a legveszélyesebb: mit rejt valójában a bíbor lakosztály?Olvasson bele: Részlet a könyvből
Adatok
Raktári kód:
745827
Megjelenés:
2015.
Oldalszám:
432
Nyelv:
magyar
Hozzászólások