Nincs engedélyezve a javascript.
Skandar és a fantomlovas

Skandar és a fantomlovas
(E-könyv)

Sorozat:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 569.-
Eredeti ár:
4 199.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
HŐSÖK ÉS UNIKORNISOK, AHOGY MÉG SOSEM LÁTHATTUK ŐKET
Először a sörénye, aztán a farka kezdett elektromosan sisteregni, míg eggyé nem lett a villámlással; a fekete szín tintaként kopott le róla. Olyan volt, mintha Skandar egy villámokkal átszőtt viharfelhőn lovagolna.
Leírás a könyvről
HŐSÖK ÉS UNIKORNISOK, AHOGY MÉG SOSEM LÁTHATTUK ŐKET

Először a sörénye, aztán a farka kezdett elektromosan sisteregni, míg eggyé nem lett a villámlással; a fekete szín tintaként kopott le róla. Olyan volt, mintha Skandar egy villámokkal átszőtt viharfelhőn lovagolna. A fekete unikornis diadalittasan felsikoltott, és már lehetetlenség volt megmondani, hol ér véget a feje, és hol kezdődik körülötte a vihar.


AZ ELKÉPESZTŐ KALAND FOLYTATÓDIK…

A térképkészítő megjegyzései

TÁRNÁK
Az azonos elemhez tartozók számára kialakított hivatalos hely. A Kemence a tűz, a Kút a víz, a Kaptár a levegő és a Bánya a föld elem tárnája. A szellem elem tárnája nem hivatalos.

A TITOKKUFÁROK LOMBHÁZA
Sasfészek lovasai számára tiltott helyen, Négypont legnyomorultabb utcáján áll ez a meglehetősen rozoga lombház, amelyben a titokkufárok űzik kétes ügyleteiket. Titkokkal kereskednek, ám a titkok ára hatalmas: jól gondold meg, mit adsz cserébe, mert ha nem mondasz igazat, az életeddel fizetsz értük!

KÁOSZ TÁBOR
A Négypont fő arénája mögötti körülzárt területen gyülekeznek a versenyzők a Káosz Kupát megelőzően. Ugyanitt várakoznak a fiókák a második tanévet lezáró lovagi torna előtt, ahol a túlélésükért küzdenek.

EZÜST ERŐD
Az Ezüst Erőd közepén tiszteletet parancsoló ezüsttorony áll, a Lándzsa. Kevés az olyan bátor lovas, akinek ne gyöngyözne verejték a páncélja alatt, amikor megközelíti az ezüstpajzsokból épített fal szegélyezte erődöt a felé vezető ezüsthárs fasoron. Azt beszélik, fémsátrak és csillogó aréna található a tábor közepén, ám mivel a belépés kizárólag az Ezüst Kör tagjainak és az őrszemeknek lehetséges, rajtuk kívül mindenki csak a találgatásokra hagyatkozhat.

VADVIRÁGHEGY
Vadvirághegy, a Föld zóna tizenegyedik, és egyben legtávolabbi dombja áll a legmesszebb Négyponttól. Az élénk színekben pompázó vadvirágok szőnyegén építette fel lombházát a Shekoni család, itt élnek szíjgyártó- és gyógyítótanoncaikkal.
Adatok
Raktári kód:
803557
EAN:
9789635826131
Eredeti megnevezés:
Skandar and the Phantom Rider
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
496
Hozzászólások
 

Szerző

A.F. Steadman
A.F. Steadman
A. F. Steadmana festői szépségű kenti vidéken nőtt fel, miközben képzeletében fantasy világokat járt be, és történeteket körmölt le jegyzetfüzetébe. Felnövése után egy ideig jogászként dolgozott, míg rá nem döbbent, hogy nincs elég varázslat az életében, és írásba fogott. A Skandar és az unikornis tolvaj első könyve.