Nincs engedélyezve a javascript.
Ha eljön a péntek

Ha eljön a péntek
(E-könyv)

Chicagoland vámpírjai 2.

Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 024 helyett
1 720 Ft
-15 %
Chicagoland vámpírjainak olyan hírnevük van, mint a hollywoodi elitnek. Az emberek többsége nincs elragadtatva attól, hogy élőhalottakkal kell élnie, ám mindez menten megváltozhat, ha tudomást szereznek a rave-ekről és a csoportos vérszívópartikról, amelyeken a vámpírok úgy terelik össze az embereket, mint a marhákat, hogy degeszre igyák magukat...
Leírás a könyvről

Az ember azt gondolná, egy ilyen főcím hatására a szeles város derék polgárai fegyvert fognak ellenünk, vérszívó szörnyetegek ellen. Ehelyett azonban tíz hónap elteltével olyan hírnevünk van, ami eddig csak a hollywoodi elitnek járt ki - paparazzókkal hadakoznak, akik nem sokkal veszélytelenebbek, mint a keresztet és karót lóbáló vámpírvadászok. Ne értsenek félre. Az emberek többsége nincs elragadtatva attól, hogy élőhalottakkal kell élnie, de legalább nem veszi ostrom alá a várunkat... egyelőre.

Mindez azonban menten megváltozhat, ha tudomást szereznek a rave-ekről, a csoportos vérszívópartikról, amelyeken a vámpírok úgy terelik össze az embereket, mint a marhákat, hogy degeszre igyák magukat. Így hát a "mesterem" - a több évszázados, ám kitűnő formában lévő Ethan Sullivan - azt akarja, hogy térjek vissza saját előkelő családom kebelébe, és én legyek az összekötő az emberek és a vámpírok között... és ne engedjem, hogy a média tudomására jussanak életünk kellemetlenebb részletei. Valaki azonban nem akarja, hogy ember és vámpír békében éljen - valaki, akit ősi harag fűt.

Adatok
Raktári kód:
728332
Eredeti megnevezés:
Friday Nigth Bites
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
424
Hozzászólások