Nincs engedélyezve a javascript.
NOS4A2
Jelenleg nem rendelhető
3 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy szörnyeteg vénember, Charlie Manx a 1938-as fekete Rolls-Royce-ával kisgyerekeket rabol el többnyire egyedülálló anyáktól, hogy elvigye őket "Karácsonyországba", ahol mindennap karácsony van, és a boldogtalanságot törvényen kívül helyezték. Ez a Karácsonyország valahol a realitás határán túl található, de hogy pontosan hol, azt senki sem tudja.
Leírás a könyvről
Egy szörnyeteg vénember, Charlie Manx a veterán, 1938-as fekete Rolls-Royce-ával (rendszáma a könyv címe, amely így olvasandó: Nosferatu) kisgyerekeket rabol el többnyire egyedülálló anyáktól, hogy elvigye őket "Karácsonyországba", ahol mindennap karácsony van, és a boldogtalanságot törvényen kívül helyezték. Mondja ő. Ez a Karácsonyország valahol a realitás határán túl található, de hogy pontosan hol, azt senki sem tudja, még borzalmas segédje, az elmebeteg Bing Partridge sem, aki az anyákat öldösi le, hogy a gyerekek elhurcolása könnyebben menjen.

Charlie Manx nyilvánvalóan át tud járni a valóság és valamiféle más világ között. Amire sose számított: ugyanilyen képességei vannak egy kislánynak, Vic McQueennek, a Kölyöknek is - az egyetlen gyereknek, akinek sikerül elmenekülnie előle.

Amikor évek múltán Manx bosszúból az immár felnőtt Vic fiára kezd vadászni, elkerülhetetlenné válik kettejük között a nagy leszámolás...Joe Hill A szív alakú doboz és a Szarvak után ezzel a regényével a horror és dark fantasy sztárjai közé emelkedett."Fantasztikus író. Kísérteties, pörgős, ötletes sztori remek stílusban." (Neil Gaiman)Fordította: Uram TamásOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Démoni karácsony
Adatok
Raktári kód:
738665
ISBN:
9630799072
EAN:
9789630799072
Eredeti megnevezés:
NOS4A2
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
912
Méret [mm]:
123 x 201 x 60
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
630
Hozzászólások
Frölich Tamás
Frölich Tamás
2014. november 9. 20:24
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Nagyon örömmel tapasztalom, hogy Joe Hill regényei időről-időre kiadásra kerülnek az Önök jóvoltából. Érdeklődnék, hogy korai novelláskötetét - XX century ghosts - tervezik-e kiadni valamikor? Üdvözlettel, FT
 

Szerző

hill.jpg
Joe Hill