Nincs engedélyezve a javascript.
Grál - A névtelen lovag
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
2 300 helyett
1 955 Ft
15 %
Volt egyszer egy fiú, aki gyermekként elveszíti édesapját, így sokáig nem is tudja, hogy egy nagy király leszármazottja. A Tó Tündérének birodalmában nő fel. Az asszony tökéletes lovagot nevel belőle, de nevet nem adva neki csak Kölyöknek hívja. Egy nap aztán, ahogy azt Merlin, a nagy varázsló előre megjósolta, a fiú elindul, hogy felkutassa a Szent Grált, és megtudja az igazi nevét.
Leírás a könyvről

Volt egyszer egy fiú, aki gyermekként elveszíti édesapját, így sokáig nem is tudja, hogy egy nagy király leszármazottja. A Tó Tündérének birodalmában nő fel. Az asszony tökéletes lovagot nevel belőle, de nevet nem adva neki csak Kölyöknek hívja. Egy nap aztán, ahogy azt Merlin, a nagy varázsló előre megjósolta, a fiú elindul, hogy felkutassa a Szent Grált, és megtudja az igazi nevét. Útja során próbákat áll ki, embereket és szörnyeket győz le. Ám szembekerül egy minden képzeletet felülmúló ellenféllel: Morganával és egy rendkívül veszélyes érzéssel: a szerelemmel.

Lépj be Te is a Szent Grál legendájába! Fejtsd meg a világ legnagyobb titkát! Harcolj Arthur király nevében a Kerekasztal győzelméért, a Fény oldalán a Sötétség ellen, döntsd el Te a háborút a Jó és a Rossz között...

Adatok
Raktári kód:
718418
ISBN:
6155136023
EAN:
9786155136023
Eredeti megnevezés:
Graal - Le chevalier sans nom
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
254
Méret [mm]:
148 x 203 x 24
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 
Hasonló termékek