Nincs engedélyezve a javascript.
Strindberg csillaga

Strindberg csillaga
(E-könyv)

Sorozat:
Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
1 913.-
Eredeti ár:
2 250.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Eltűnt svéd sarkkutatók, rejtélyes holttest egy bánya mélyén. A könyv egy lélegzetelállítóan izgalmas, Verne Gyulát és Indiana Jonest idéző kalandregény. Történet az ősi tudásról, az emberi gonoszságról és a XX. század háborúiról.
Leírás a könyvről
Sarkvidéki jégmezők a tizenkilencedik század végén. Három svéd sarkkutató eltűnik egy veszélyes léghajóút során. A holttestük bő harminc év múlva kerül elő.

Senki nem tudja biztosan, hogyan halt meg Andrée és két segédje. És nagyon kevesen vannak tisztában az expedíció valódi céljával, kevesen tudják, hogy a Nils Strindberg nevű ifjú fizikus poggyászában ismeretlen eredetű kereszt és csillag lapult.

Több mint egy évszázaddal Andrée léghajós expedíciója után egy amatőr búvár érdekes és hátborzongató felfedezést tesz egy dalarnai bányában. Egy holttestre bukkan, amit senki nem keres. A lapok néhány napig intenzív figyelemmel követik az eseményeket, de amikor kiderül, hogy a bányában talált férfi a huszadik század elején halt meg, lanyhul az érdeklődésük.

Ezzel szemben épp ettől válik izgalmassá az eset néhány titkos szervezet és titokzatos egyén számára. Ugyanis a lapok beszámolói szerint a tetem egy régi keresztet szorongatott merev kezében. Don Titelman történész véletlenül hall a keresztről, és akarata ellenére belecsöppen a csillag utáni hajszába.Strindberg keresztje. És Strindberg csillaga. Még a beavatottak sem tudják, hova tűntek. Egészen mostanáig.

Ami nem sok jót ígér. Don Titelman számára.A "Strindberg csillaga" egy lélegzetelállítóan izgalmas, a "Da Vinci-kód"-ot és az "Indiana Jones"-t idéző kalandregény. Történet az ősi tudásról, az emberi gonoszságról és a XX. század háborúiról.Jan Wallentin stockholmi újságíró. A "Strindberg csillaga" az első regénye. Még a svédországi megjelenés előtt tizennégy országba adták el a jogokat.
Adatok
Raktári kód:
729267
Eredeti megnevezés:
Strindbergs stjärna
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
440
Nyelv:
magyar
Hozzászólások