Nincs engedélyezve a javascript.
Fellegvár
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 368.-
Eredeti ár:
4 490.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kr. u. 342 nyara. Arinius, a fiatal szerzetes hónapok óta vándorol Galliában. Magányos és fárasztó útja során megingathatatlan hite és testvéreinek emléke tartja benne a lelket, akik hozzá hasonlóan csuhájuk alatt egy-egy kiátkozott írással hagyták el a közösséget.
Leírás a könyvről
A világsikerű Labirintus és A kripta szerzőjének legújabb kalandregénye a bátorság, a hűség és az árulás szívbemarkoló története.Kr. u. 342 nyara. Arinius, a fiatal szerzetes hónapok óta vándorol Galliában. Magányos és fárasztó útja során megingathatatlan hite és testvéreinek emléke tartja benne a lelket, akik hozzá hasonlóan csuhájuk alatt egy-egy kiátkozott írással hagyták el a közösséget. Arinius nem tudja elolvasni a kopt írást, így nem érti a rá bízott szöveget - de azzal tisztában van, hogy a régi pergamenlapokban korlátlan hatalom lakozik. Halad hát rendíthetetlenül a Vicdessos-csúcs felé, hogy beteljesítse küldetését.1942 nyara. A németek által megszállt Carcassonne-ban Sandrine, a talpraesett, bátor fiatal nő belekeveredik a francia ellenállási mozgalomba. A hétköznapi nőkből álló, Fellegvár fedőnevű hálózat tagjai minden veszélyt vállalnak, hogy részt vehessenek a sokszor csak rejtve dúló, de annál kegyetlenebb harcokban. Amikor elérkezik a háború gyilkos és véres zárófejezete, Sandrine sorsa szorosan összefonódik három különböző férfi életével. De vajon melyikük az igazi ellenség? És ki az ősi titok hűséges őrzője? A titoké, amely évszázadok óta vonzza az embereket a vadregényes Pireneusok előhegyei közé.
Adatok
Raktári kód:
742131
ISBN:
6155283468
EAN:
9786155283468
Eredeti megnevezés:
Citadel
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
648
Méret [mm]:
160 x 237 x 45
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
850
Hozzászólások
 

Szerző

Kate Mosse
Kate Mosse
A legnépszerűbb brit történelmi regényírók közé tartozó Kate Mosse regényei több mint ötmillió példányban keltek el világszerte és mintegy negyven nyelven jelentek meg. Az eredetileg újságíróként és kiadó szerkesztőként dolgozó írónő a misztikumot és a történelmet vegyítő Languedoc-trilógiával tett szert nemzetközi hírnévre, 2013-ben pedig a Brit Birodalom Rendjében részesült írói munkásságáért. Kate Mosse férjével együtt Anglia és a dél-franciaországi Carcasonne között osztja meg az idejét.