Nincs engedélyezve a javascript.
Magister M
Olvastam
Kedvenc könyvem

Magister M

Aki meghalt, mielőtt megszületett

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 Ft
3+2
Hogyan születhetett valaki négyszáz évvel a halála után? Tévedés történt, netán zseniális lelethamisítás? A rejtély megoldása most is Jonathan Huntra vár. Pierrot legújabb történelmi kalandregényében a New York Times Magyarországon élő újságírója Pécsre utazik, ahol rég elfeledett, római kori kincsről szóló legendára bukkan, amely már Janus Pannonius képzeletét is megmozgatta.
Leírás a könyvről

Elrejtett kincs Sopianae városában...

Egy díszes karperec Janus Pannonius hagyatékából...

Egy eltűnt corvina...

Jonathan Hunt Pécsett nyomoz...Egy visegrádi ásatáson a Mátyás korabeli várfal kis cellájában harmincöt év körüli férfi földi maradványait tárják fel a régészek. Ez önmagában nem számítana szenzációnak, azonban a felirat, amelyet a fogoly vélhetően a kínhalála előtti órákban börtöne falába kapart, igencsak meghökkenti a kutatókat: Magister M 1872 Pécs - 1488 Visegrád.

Hogyan születhetett valaki négyszáz évvel a halála után? Tévedés történt, netán zseniális lelethamisítás áll a háttérben? A rejtély megoldása most is Jonathan Huntra vár. A New York Times Magyarországon élő újságírója ezúttal Pécsre utazik, ahol rég elfeledett, római kori kincsről szóló legendára bukkan, amely már Janus Pannonius képzeletét is megmozgatta.

Ám az értékes lelet ígéretére furcsán reagálnak új ismerősei. Valaki hazudik vagy másnak mutatja magát. De ki? A kissé rámenős, ám gáláns múzeumigazgató? A dúsgazdag osztrák műkincsgyűjtő? A csinos, de bizalmatlan pesti régésznő? Netán a fiú a nevelőintézetből, aki azt állítja, őriz egy darabot Ábray professzor időgépéből?A Magister M fantasztikus történelmi kalandregény, amelyben életre kel Janus Pannoniuson kívül Galeotto Marzio és Hunyadi Mátyás is.A Könyvjelző magazin 2013. decemberi számában megjelent cikk: Pierrot + Gábor EndreNYEREMÉNYJÁTÉK:

Járjon személyesen utána Magister M titkának! Nyereményjáték

Adatok
Raktári kód:
733657
ISBN:
9633571620
EAN:
9789633571620
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
536
Méret [mm]:
150 x 208 x 37
Tömeg [g]:
600
Hozzászólások