Nincs engedélyezve a javascript.
Tökéletes nők társasága

Tökéletes nők társasága
(E-könyv)

Minden nő közéjük akar tartozni - de mi történik, ha lepereg a tökéletesség máza?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Minden Eleanor Walsh lába előtt hever. Ő alapította meg a szupertrendi, elit, kizárólag nőknek fenntartott közösségi teret New Yorkban, amelynek tagságáért a szó szoros értelmében tülekednek. Ha valakinek sikerül bekerülnie a Herdbe, akkor teljes körű mentorálásra és jelentős támogatásra számíthat.
Leírás a könyvről
Minden Eleanor Walsh lába előtt hever. Ő alapította meg a szupertrendi, elit, kizárólag nőknek fenntartott közösségi teret New Yorkban, amelynek tagságáért a szó szoros értelmében tülekednek. Ha valakinek sikerül bekerülnie a Herdbe, akkor teljes körű mentorálásra és jelentős támogatásra számíthat. A nagy reménységek egyike Katie Bradley, aki éppen most tért vissza a Közép-Nyugatról, ahol kudarcba fulladt könyvtervén dolgozott. Nagy szerencséjére nővére, Hana is az alapító tagok közé tartozik, és nem mellesleg Eleanor legjobb barátja, ezért úgy fest, megvalósulhat az álma, és tagja lehet New York legtrendibb közösségének.
Ám Hana számára mindez rémálom. Ő a vállalati kommunikáció feje, éjt nappallá téve dolgozik egy közelgő, mindent megváltoztató bejelentésen. És amikor már küszöbön a nagy esemény, Eleanor egyszeriben köddé válik, semmilyen nyom sem marad utána. Mindenki elméleteket gyárt: mi késztethette a sikeres és látszólag boldog házasságban élő Eleanort, hogy csak úgy lelépjen? Amikor pedig a rendőrség bűncselekmény gyanúja miatt kezd nyomozni, a Herd menő, magabiztos tagjai hirtelenjében riadt hordává válnak, és szembe kell nézniük a kérdéssel: mi történik, ha lepereg a tökéletesség máza?
Adatok
Raktári kód:
803580
EAN:
9789635826544
Eredeti megnevezés:
The Herd
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
400
Hozzászólások
 

Szerző

Andrea Bartz
Andrea Bartz
A Brooklynban élő Andrea Bartz többek között a The Wall Street Journal, a Marie Claire, a Vogue, az Elle, a Cosmopolitan és más lapok újságírójaként dolgozott, ám az igazi ismertséget fordulatos thrillerei hozták meg számára. The Herd című regényét több amerikai magazin is 2020 legjobb könyvei közé választotta, a 2021 nyarán azonnal a sikerlisták élére ugrott Itt sem voltunkból pedig a Netlix készít feldolgozást.