Nincs engedélyezve a javascript.
Vívódás
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
4 462.-
Eredeti ár:
5 249.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Grace az összeomlás szélén áll. Egyetlen vágya, hogy nyugodtan befejezhesse a középiskolát, erre azonban szinte semmi esélye sincs, mivel a paranormális világ fele rá vadászik. És ha ez nem lenne elég, a kapcsolati státusza bonyolultról tornádó sújtotta romokra változott, Jaxon pedig fagyosabb, mint az alaszkai tél.
Leírás a könyvről
Grace az összeomlás szélén áll. Egyetlen vágya, hogy nyugodtan befejezhesse a középiskolát, erre azonban szinte semmi esélye sincs, mivel a paranormális világ fele rá vadászik. És ha ez nem lenne elég, a kapcsolati státusza bonyolultról tornádó sújtotta romokra változott, Jaxon pedig fagyosabb, mint az alaszkai tél. Ezenkívül fel kell készülnie a koronázására, amely teljesen megosztja a misztikus lényeket és vezetőiket. Cyrus, a vámpírkirály minden aljas trükkjét beveti ellene, az ősöreg Vérontó, Jaxon korábbi nevelője pedig egy rég eltűnt ereklye felkutatására biztatja a lányt és barátait.
Vajon Grace meg tud birkózni ennyi mindennel? Ki mozgathatja a szálakat a háttérben? A lánynak és társainak nehéz döntéseket kell meghoznia… és nem biztos, hogy mindenki túléli ezek következményeit. Vérfagyasztó romantika, misztikum és sodró lendület: a Sóvárgás-sorozat harmadik kötete még nagyobb sebességre kapcsol.
Adatok
Raktári kód:
803362
EAN:
9789632668307
Eredeti megnevezés:
Covet
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
992
Hozzászólások
 

Szerző

Tracy Wolff
Tracy Wolff
Tracy Wolff főiskolai irodalomprofesszorból képezte át magát az egyik legsikeresebb amerikai kortárs romantikus és fantasy szerzővé. Tracy imádja a sárkányokat, a vámpírokat és az éjszakában neszező lényeket, továbbá imádja ezeket szenvedő hősei és belevaló hősnői nyakába szabadítani. Az írónő a texasi Austinban él férjével és három gyermekükkel. Amikor kivételesen nem legújabb regényén dolgozik, új recepteket próbál ki, vagy a képregényboltokat járja fiaival, és új sztorikat talál ki legjobb barátnőivel.