Nincs engedélyezve a javascript.
Hatáseffektus
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 187.-
Eredeti ár:
3 749.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Huszonkét emberrel végeznek világszerte. Az áldozatok között semmilyen kapcsolat sem található, a gyilkosságuk körülményei teljesen eltérőek, ám egy dolog mégis összeköti őket: mindegyikük testén egy számsort hagy az elkövető - valakinek a bőrébe égetik, másnak tetoválják, vagy belevésik.
Leírás a könyvről
Huszonkét emberrel végeznek világszerte. Az áldozatok között semmilyen kapcsolat sem található, a gyilkosságuk körülményei teljesen eltérőek, ám egy dolog mégis összeköti őket: mindegyikük testén egy számsort hagy az elkövető - valakinek a bőrébe égetik, másnak tetoválják, vagy belevésik. Miután a nyomozóhatóságok képtelenek bármiféle mintát találni az esetek között, és fogalmuk sincs róla, hogy ki lehetett a gyilkos, a CIA egyik elemzőjére, Quinn Mitchellre vár a feladat, hogy felderítse a rejtélyes gyilkosságsorozatot.
A rejtett mintázatok feltárásában jeleskedő Quinn hamarosan nyomokra bukkan. Ellenfele látszólag korlátlan erőforrásokkal rendelkezik, ám a rutinos elemző felkészült minden eshetőségre.
Egyet kivéve: valójában ki mozgatja a szálakat…

Christian Cantrell kíméletlen tempót diktáló technothrillere ideális választás Michael Crichton és Blake Crouch könyveinek kedvelői számára. A történetből a Disney készít tévésorozatot.

"A Hatáseffektus igazi intellektuális kihívást jelent, fogós etikai kérdéseket vet fel, de eközben végig rendkívül szórakoztató olvasmány"
Publishers Weekly
Adatok
Raktári kód:
803137
EAN:
9789632668543
Eredeti megnevezés:
Scorpion
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
480
Hozzászólások
 

Szerző

Christian Cantrell
Christian Cantrell
Az Adobe Experience Development részlegének igazgatójaként dolgozó Christian Cantrellt szenvedélyesen foglalkoztatja a történetmesélés és a technológia kapcsolata, a közeljövőben játszódó techno thrillerjeiben pedig a technikai fejlődés emberiségre gyakorolt hatásait kutatja. A szerző Észak-Virginiában él, a Hatáseffektus negyedik regénye.
Hasonló termékek