Nincs engedélyezve a javascript.
Goldilocks - Úton egy új világ felé
Olvastam
Kedvenc könyvem

Goldilocks - Úton egy új világ felé
(E-könyv)

Szül, főz, bólogat… majd űrhajóra száll, és megmenti a világot

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 932.-
Eredeti ár:
3 449.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az egyáltalán nem is olyan távoli jövőben az emberi tevékenység következtében a Föld nevű bolygó gyakorlatilag lakhatatlanná válik. Szökőár, tűzvész, mérgezően szennyezett levegő, állat- és növényfajok tömeges pusztulása, kizsigerelt termőföld - a mindennapi élet díszletei.
Leírás a könyvről
Az egyáltalán nem is olyan távoli jövőben az emberi tevékenység következtében a Föld nevű bolygó gyakorlatilag lakhatatlanná válik. Szökőár, tűzvész, mérgezően szennyezett levegő, állat- és növényfajok tömeges pusztulása, kizsigerelt termőföld - a mindennapi élet díszletei. Emellett az emberiség felét más jellegű katasztrófák is sújtják: a nők jogait drámaian megnyirbálják, nincs beleszólásuk a közügyekbe, nem vállalhatnak vezető pozíciót, egyszerű reprodukciós automataként kezelik őket a férfiak irányította világban.
Vajon ki hallgatna ilyen körülmények között az egykor sikeres üzletasszonyra, vállalkozó szellemű tudósra, aki képes lenne megoldást találni az emberiség legégetőbb problémájára? Vajon hagynák, hogy az általa toborzott, kizárólag nőkből álló profi legénység űrhajóra szálljon, és a lakhatósági Goldilocks-zónában új otthont teremtsen a Földet elherdáló népességnek?
És vajon a tiltás elég ahhoz, hogy elnyomják a nők hangját egy minden szempontból beteg világban?

A Goldilocks - Úton egy új világ felé egy hajmeresztő űrutazás története, lebilincselően izgalmas feminista sci-fi, amely olyan felkavaró és fordulatos, akár a bukfencezés a nullgravitációs térben.
Adatok
Raktári kód:
803105
EAN:
9789635824441
Eredeti megnevezés:
Goldilocks
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
416
Hozzászólások
 

Szerző

Laura Lam
Laura Lam
Az eredetileg a napos Kaliforniából származó Laura Lam már jó ideje a ködös Skóciában él partnerével. A szerző többek között a Goldilocks – Úton egy új világ felé című feminista sci-fi regényével és a Seven Devils űropera könyvsorozatával szerzett hírt magának, és írói karrierje mellett kreatív írást oktat az Edinburghi Napier Egyetemen.
Hasonló termékek