Nincs engedélyezve a javascript.
Vasözvegy

Vasözvegy

A férfiak jussa dicsőség. A nőké halál. De mi történik, ha valaki nem fogadja el a játékszabályokat?

Sorozat:
Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Xiran Jay Zhao elsöprő sikerű YA regénye a kínai történelmet és az animefikciót ötvözi A szolgálólány meséje disztópiájával.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Brutális történet, lenyűgöző akciójelenetek és egy ádáz, megtörhetetlen hősnő. Elképesztő!”

Elizabeth Lim, a Fénytörések szerzője

„A Vasözvegy elképesztő erejű könyv, tele indulattal. Ám a dühön túl a zseniális világépítés és a gondos történetszövés teszi igazán lenyűgöző olvasmánnyá.”

E. K. Johnston, az Ahsoka és az Ezer éjszaka szerzője

„Tipikusan olyan könyv, amit legszívesebben mindenkinek a kezébe nyomnék, hogy tessék, olvasd el. Nem finomkodik, brutálisan nyers és kíméletlen.

moly.hu, olvasói vélemény

„A Vasözvegy tökéletesen egyensúlyozik az alapjául szolgáló kínai történelem és a futurisztikus regényvilág között.

Amazon, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
Huaxia fiai számára a legnagyobb dicsőség, ha óriási harci robotjaikkal, a Bábokkal csatába szállhatnak a Nagy Falon túl rejtőző halálos ellenséggel, az emberi civilizációt megtörő hundunok mechanikus hordájával. Huaxia fiainak dicsősége viszont Huaxia lányainak halálát jelenti, mivel a Bábok irányításához szükséges életenergiát a férfiak a velük együtt hadba szálló nőkből nyerik, akár azok életének árán is.
A tizennyolc éves Zetiant nem a dicsőség és kötelességtudat vezérli, amikor ágyaspilótának jelentkezik, hanem a bosszú: végezni azzal, aki nővére halálát okozta. Ám sikere még őt is meglepi: miután a pilótákat összekötő kapcson át végez ellenségével, sértetlenül száll ki a Bábból. Mint kiderül, Zetian a legritkább és legrettegettebb pilóták egyike, akiknek a létezéséről sem lehet beszélni: egy vasözvegy, aki a férfiak feláldozása révén korábban elképzelhetetlen szintekre emeli a Bábok erejét.
Hogy megszelídítsék veszedelmes, ám rendkívül értékes mentális hatalmát, az egyik legerősebb és legellentmondásosabb férfi pilótával párosítják össze. Ám a hatalomba belekóstoló Zetiannak esze ágában sincs meghunyászkodni. Egyesített erejük és hírnevük segítségével mindent megtesz, hogy feltárja a társpilótarendszer nőgyűlöletének valódi okát, és hogy sose kelljen több lányt feláldozni. Ám mennyi esélye lehet egyetlen nőnek több évezred elnyomásával szemben, még ha ő is a Vasözvegy?
Xiran Jay Zhao elsöprő sikerű YA regénye a kínai történelmet és az animefikciót ötvözi A szolgálólány meséje disztópiájával.
Adatok
Raktári kód:
803315
EAN:
9789632669007
Eredeti megnevezés:
Iron Widow
Megjelenés:
2023.09.26.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
456
Méret [mm]:
125 x 200 x 37
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Szerző

Xiran Jay Zhao
Xiran Jay Zhao
Xiran Jay Zhao tizenkét éves korábban emigrált egy kínai városkából Kanadába. Kisgyerekkora óta foglalkoztatja a történetírás, ám igazi szerelmére tizenöt évesen, egy animetalálkozón lelt rá. 2020-ban szerzett egészségtudományból diplomát, de hamar rájött, hogy az irodai munkát nem neki találták ki, és az írás felé fordult. 2021-ben megjelent debütáló regénye, a kínai történelmet és az anime iránti szenvedélyét ötvöző Vasözvegy elsöprő sikert aratott.