Nincs engedélyezve a javascript.
A francia hadnagy szeretője
Elolvastam
Tetszik

A francia hadnagy szeretője

Nem rendelhető
2 600 Ft
3+2
A francia hadnagy szeretője – ez a színes, cselekményében és gondolati anyagában egyaránt lebilincselően érdekfeszítő regény –, az utóbbi évtizedek egyik legizgalmasabb és legsokrétűbb angol műve.
Leírás a könyvről

John Fowlesnak, a XX. századi angol regényírás kiemelkedő képviselőjének nevével legelőbb A lepkegyűjtő, majd A mágus és a Daniel Martin borítóján találkozhatott a magyar olvasó.

A francia hadnagy szeretője romantikus elbeszélés a tizenkilencedik századból, egy viktoriánus jegyesség felbomlásának és egy nagyon is modern szerelemnek a megkapó története, élvezetes, szellemes és gondolatgazdag korrajz a tizenkilencedik századi Anglia társadalmáról, szokásairól és eszmevilágáról - s mindez egy minden ízében modern szerző tudatosságának, fölényes és játékos iróniájának mérlegén. Egy fiatal angol nemes eljegyzi egy nemrég feltört gazdag kereskedő lányát, Ernestinát, majd önmaga számára is váratlanul és sokak megbotránkoztatására beleszeret egy hisztérikus, ráadásul rossz hírű nevelőnőbe, Sarah-ba, akinek cselekedetei veszélyesen kiszámíthatatlanok...

Adatok
Raktári kód:
184270
ISBN:
9630780135
EAN:
9789630780131
Eredeti megnevezés:
The French Lieutenant's Woman
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
160 x 235 x 33
Tömeg [g]:
640
Hozzászólások