Nincs engedélyezve a javascript.
Kramer kontra Kramer
Jelenleg nem rendelhető
2 900 Ft
Egy család széthullásának történetével ismerkedhet meg az olvasó ebben a mára már klaszikussá érett regényben. A fiatal anya elhagyja négyéves kisfiát és férjét, hogy kiteljesítse karriervágyát, majd később rájön, hogy nem tud nélküle élni. Elkezdődik a szülők küzdelme a gyerekért…
Leírás a könyvről

"- Billy, ugye tudod, hogy a mami is New Yorkban lakik?

- Igen.

- Szóval, amikor egy anya és egy apa elválik, néha vitatkozni szoktak arról, hogy melyiküknél lakjon a gyerekük, az anyánál vagy az apánál. No most van egy ember, aki nagyon-nagyon okos. Úgy hívják, hogy bíró. Ez a bíró nagyon sokat tud a válásokról, az anyákról, az apákról és a gyerekekről. Ő dönti el, hogy kinél lakjon a gyerek, mi lesz jobb neki.

- És miért dönti el?

- Hát, mert ez a feladata. Tudod, ő igen hatalmas ember.

- Olyan, mint az igazgató?

- Még az igazgatónál is nagyobb. Talárban ül egy nagy széken. Ez a bíró sokat gondolkodott rólunk, terólad meg énrólam meg a mamiról, és úgy döntött, hogy az lesz a legjobb, ha te ezután a maminál laksz. Én pedig nagyon szerencsés vagyok, mert ha a maminál fogsz is lakni, azért minden vasárnap meglátogathatlak."Ez a mára már klasszikussá érett regény - egy válás története, egy ambiciózus fiatal anya karriervágyáé, a négyéves kisfiukkal egyedül maradó apáé, Billyé, a kisfiúé, akinek a maga módján szintén meg kell küzdenie azzal a helyzettel, hogy a szülei később marakodnak érte és fölötte - a kritikusok szerint új irányt szabott a társadalmi gondolkodásnak Amerikában. Része volt ebben a felejthetetlen filmváltozatnak is, amelyben Dustin Hoffman és Meryl Streep játszotta a főszerepeket.A szerző által készített színpadi változat világpremierjére Budapesten, 2012-ben került sor.

Adatok
Raktári kód:
724790
ISBN:
9630795487
EAN:
9789630795487
Eredeti megnevezés:
Kramer versus Kramer
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
125 x 184 x 19
Tömeg [g]:
230
Hozzászólások
 

Szerző

avery-corman.jpg
Avery Corman