Nincs engedélyezve a javascript.
A gumiember
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 300 helyett
2 475 Ft
-25 %
John Dolan Vincent okirat-hamisító kábítószeres mámorban bűvöli a számokat. Elhibázott öngyógyítási kísérletei, hogy leküzdje súlyos migrénjét, elmegyógyintézetbe juttatják. Tudja, hogy ha másodszor jutna vissza ugyanazzal a tünettel ugyanoda, önveszélyesség miatt zárt osztály várna rá. Így aztán hasznosítja "gumiemberi" képességeit - új múltat, új identitást talál ki...
Leírás a könyvről

A gumiember John Dolan Vincent, a fiatal, tehetséges okirat-hamisító története, aki kábítószeres mámorban bűvöli a számokat. Elhibázott öngyógyítási kísérletei, hogy leküzdje súlyos migrénjét, elmegyógyintézetbe juttatják, ahol pszichiátriai diagnózisra várakozik - ugyanis nem először kerül az akaratlan öngyilkosság határára. Tudja, hogy ha másodszor jutna vissza ugyanazzal a tünettel ugyanoda, önveszélyesség miatt zárt osztály várna rá. Így aztán egy-egy kórházi kezelést követően hasznosítja "gumiemberi" képességeit - új múltat, új identitást talál ki, és új életet gyárt magának.

Ezúttal azonban a kockázat sokkal nagyobb: Johnt és barátnőjét, Kearát alvilági gengszterek fenyegetik, dühödten, hogy elesnek hamis okirat-forrásuktól, és a gumiember fiktív személye a széthullás peremére kerül. Johnnak szembe kell néznie a rémisztő pszichiáterrel és blöffel kivágnia magát, mielőtt lesújt rá a biztos végzet.

John Dolan Vincent világában az igazság nem szabadulást hoz, hanem rács mögé juttat vagy öl.

Adatok
Raktári kód:
704195
ISBN:
9632661025
EAN:
9789632661025
Eredeti megnevezés:
The Contortionist's Handbook
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
116 x 196 x 22
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások