Nincs engedélyezve a javascript.
Karoton
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
8
2 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Páratlanul izgalmas irodalmi kuriózum – először magyar kiadásban. A költői hangvételű, misztikus regény a keresztényüldözések korában játszódik. Faludy megcsillogtatja teljes fegyvertárát: kedvünkre kóborolhatunk a történelem, a politika, a filozófia, a teológia, az ezoterika, a lélektan és a költészet labirintusában.
Leírás a könyvről
A páratlanul izgalmas irodalmi kuriózumnak már a sorsa is mesébe illő. Bár megjelent Angliában és Amerikában is, e különleges regény mindmáig ismeretlen maradt a magyar olvasók számára, mert a magyar kézirat elveszett Faludy odüsszeuszi vándorlásai során.A költői hangvételű, misztikus regény a keresztényüldözések korában játszódik. Faludy megcsillogtatja teljes fegyvertárát: kedvünkre kóborolhatunk a történelem, a politika, a filozófia, a teológia, az ezoterika, a lélektan és a költészet labirintusaiban. De téved, aki azt gondolná, hogy ez pusztán elméleti mű: hátborzongató kalandok, kegyetlen szatírák, pikáns anekdoták no meg a mindent belengő, vérpezsdítő erotika teszi lenyűgöző olvasmánnyá a remekművet.
Adatok
Raktári kód:
183729
ISBN:
9633696380
EAN:
9789633696385
Eredeti megnevezés:
Karoton
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
165 x 240 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
720
Hozzászólások
 

Szerző

faludy.jpg
Faludy György
Faludy György (1910–2006) költő Villon-átköltéseivel robbant be az irodalomba. A második világháború idején emigrációban élt, bejárta „mind a hat világot”, költeményeiben hol Észak-Amerikát, hol a marokkói sivatagot örökítve meg. Hazatérve újságíró lett, majd 1950-ben a recski munkatáborba zárták, ahol három évet töltött. A forradalom bukásakor ismét emigrált, az Irodalmi Ujság szerkesztőjeként a nyugati magyar irodalom egyik kulcsfigurája lett. Önéletírása, a Pokolbeli víg napjaim nemzetközi sikert aratott.