Nincs engedélyezve a javascript.
Fiúkból lesznek a férfiak
Olvastam
Kedvenc könyvem

Fiúkból lesznek a férfiak

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 400 helyett
2 550 Ft
-25 %
Tíz év telt el azóta, hogy Harry Silverrel utoljára találkoztunk. Most tökéletesen elégedett az életével: szépséges felesége van, három gyereke és remek állása a BBC-nél. Murphy törvénye szerint legfőbb ideje tehát, hogy rosszra forduljanak a dolgok. Így is történik. Egy napon váratlanul felbukkan Gina, Harry volt felesége és közös gyerekük anyja.
Leírás a könyvről

Az Apa és fia, valamint a Férj és feleség folytatása.Tíz év telt el azóta, hogy Harry Silverrel utoljára találkoztunk. Most tökéletesen elégedett az életével: szépséges felesége van, három nagyszerű gyereke (egy az övé, egy a feleségé, egy közös) és remek állása a BBC-nél.

Murphy törvénye szerint legfőbb ideje tehát, hogy rosszra forduljanak a dolgok. Így is történik. Egy napon váratlanul felbukkan Gina, Harry volt felesége és közös gyerekük anyja, aki világ körüli önismereti kalandozásai után visszaköltözött Londonba, és szeretné megismerni tizennégy éves fiát, Patet. Ez jól megbonyolítja apa és fia amúgy is bonyolult kapcsolatát, és persze az a vége, hogy Pat az anyjához költözik.

Harrynek a munkahelyén is gondjai támadnak, továbbá a jelenlegi felesége életében szintén megjelenik az exe, a jóképű sorozatszínész. És ebbe a káoszba érkezik még Harry néhai apjának két idős katonatársa, akikkel együtt harcolt 1944-ben Monte Cassino ostrománál.

Vajon segít-e majd ez a két zsémbes öregember Harrynek, hogy visszaszerezze a fiát, a családját és az életét? És meg tudják-e mutatni neki, hogyan kell férfinak lenni?Az Apa és fia, valamint a Férj és feleség után ezzel a humoros, megindító és felejthetetlen történettel válik teljessé a trilógia.

Adatok
Raktári kód:
731771
ISBN:
9630796385
EAN:
9789630796385
Eredeti megnevezés:
Men from the Boys
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
356
Méret [mm]:
130 x 205 x 25
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások