Nincs engedélyezve a javascript.
Fiúkból lesznek a férfiak
Utolsó darab!

Fiúkból lesznek a férfiak

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 550.-
Eredeti ár:
3 400.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Tíz év telt el azóta, hogy Harry Silverrel utoljára találkoztunk. Most tökéletesen elégedett az életével: szépséges felesége van, három gyereke és remek állása a BBC-nél. Murphy törvénye szerint legfőbb ideje tehát, hogy rosszra forduljanak a dolgok. Így is történik. Egy napon váratlanul felbukkan Gina, Harry volt felesége és közös gyerekük anyja.
Leírás a könyvről
Az Apa és fia, valamint a Férj és feleség folytatása.Tíz év telt el azóta, hogy Harry Silverrel utoljára találkoztunk. Most tökéletesen elégedett az életével: szépséges felesége van, három nagyszerű gyereke (egy az övé, egy a feleségé, egy közös) és remek állása a BBC-nél.

Murphy törvénye szerint legfőbb ideje tehát, hogy rosszra forduljanak a dolgok. Így is történik. Egy napon váratlanul felbukkan Gina, Harry volt felesége és közös gyerekük anyja, aki világ körüli önismereti kalandozásai után visszaköltözött Londonba, és szeretné megismerni tizennégy éves fiát, Patet. Ez jól megbonyolítja apa és fia amúgy is bonyolult kapcsolatát, és persze az a vége, hogy Pat az anyjához költözik.

Harrynek a munkahelyén is gondjai támadnak, továbbá a jelenlegi felesége életében szintén megjelenik az exe, a jóképű sorozatszínész. És ebbe a káoszba érkezik még Harry néhai apjának két idős katonatársa, akikkel együtt harcolt 1944-ben Monte Cassino ostrománál.

Vajon segít-e majd ez a két zsémbes öregember Harrynek, hogy visszaszerezze a fiát, a családját és az életét? És meg tudják-e mutatni neki, hogyan kell férfinak lenni?Az Apa és fia, valamint a Férj és feleség után ezzel a humoros, megindító és felejthetetlen történettel válik teljessé a trilógia.
Adatok
Raktári kód:
731771
ISBN:
9630796385
EAN:
9789630796385
Eredeti megnevezés:
Men from the Boys
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
356
Méret [mm]:
130 x 205 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 

Szerző

Tony Parsons
Tony Parsons