Nincs engedélyezve a javascript.
Királyi hálószobák
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 700 Ft
3+2
Huszonöt évvel Ellis első regénye, a Nullánál is kevesebb megjelenése után a történet folytatódik... A szereplők ugyanazok, csak már nem gazdag fiatalok, hanem gazdag középkorú fazonok, akiknek az életéből valamikor régen egy regény és egy film készült.
Leírás a könyvről

Huszonöt évvel Ellis első regénye, a "Nullánál is kevesebb" megjelenése után a történet folytatódik...A szereplők ugyanazok, csak már nem gazdag fiatalok, hanem gazdag középkorú fazonok, akiknek az életéből valamikor régen egy regény és egy film készült. Clay azóta is haragszik a "szerzőre", aki annak idején ellopta a történetet, amit neki kellett volna megírnia.

Egyébként sikeres forgatókönyvíró; New Yorkból épp visszamegy Los Angelesbe, hogy részt vegyen az új filmje szereplőválogatásában, s aztán egyszer csak megint kapcsolatba kerül a régi branccsal: Blairrel, Trenttel, Rippel, Juliannel... Szó sincs barátságról: mint lassan kiderül, minden egyes találkozás, minden egyes gesztus mögött érdekek bújnak meg.

A szereplőválogatáson Clay belezúg egy fiatal színésznőbe, szerepet ígér neki, lefekteti - s aztán minden összekavarodik: a varázslatos szépségű lány csupa hazugság, csupa rejtély, és gyilkos indulatok kavarognak körülötte...Bret Easton Ellis ugyanabban a szikár, szenvtelen és mégis felkavaró stílusban írta meg legújabb könyvét, mint amellyel annak idején egy csapásra egy új nemzedék kultikus írója lett.

Adatok
Raktári kód:
709280
ISBN:
9630790604
EAN:
9789630790604
Eredeti megnevezés:
Imperial Bedrooms
Megjelenés:
2012.11.06.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
124 x 183 x 18
Tömeg [g]:
220
Hozzászólások
 

Szerző

Bret Easton Ellis
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk