Nincs engedélyezve a javascript.
Az élet rejtett színei

Az élet rejtett színei
(E-könyv)

Egyikük ezernyi színben látja a világot. Másikuk egyetlen árnyalatban. Megtalálhatják együtt a boldogságot?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 187.-
Eredeti ár:
3 749.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Éjfélfekete egy kevés holdfénnyel; az érett, vékony héjú szőlő színe; alkonyati narancssárga, amilyen este hatkor szokott lenni az ég… Mio a világ összes színét ismeri, és meg is tudja nevezni őket. A lányt már egész kis korában, a családja kimonókészítő műhelyében magával ragadták a részletek, az árnyalatok: a színek titkos élete, amit csak ő lát.
Leírás a könyvről
Éjfélfekete egy kevés holdfénnyel; az érett, vékony héjú szőlő színe; alkonyati narancssárga, amilyen este hatkor szokott lenni az ég… Mio a világ összes színét ismeri, és meg is tudja nevezni őket. A lányt már egész kis korában, a családja kimonókészítő műhelyében magával ragadták a részletek, az árnyalatok: a színek titkos élete, amit csak ő lát. Csakhogy ebben a történetben nem csak a színeknek van titkos élete…
Aoi temetkezési vállalkozó, már az édesapja is az volt. A férfi különleges érzékenységgel rendelkezik, egyetlen pillantással fel tudja mérni az előtte állók érzelmi állapotát, és tudja, mire van szükségük a gyászolóknak életük egyik legsötétebb napján. Mio és Aoi tökéletesen összeillenek, mint a kiegészítő színek, amelyek egymás társaságában ragyognak a legjobban. Ám a találkozásuk nem olyan sorsszerű, mint amilyennek tűnik. Vajon sikerül legyőzniük a szüleik által rájuk hagyott traumákat? Képesek lesznek felülemelkedni a félelmeiken, és beengedni a másikat a lelkükbe? El tudják fogadni a választottjuk világát, amely annyira különbözik a sajátjuktól?
Laura Imai Messina, a nagy sikerű Amit a szélre bízunk szerzőjének új regénye nagyvárosi tündérmese a szerelemről, az elfogadásról és a gyászról, emellett pedig csodálatos utazás Japán különleges, zárt világába.
Adatok
Raktári kód:
803558
EAN:
9789635825974
Eredeti megnevezés:
Le Vite Nascoste Dei Colori
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
352
Hozzászólások
 

Szerző

Laura Imai Messina
Laura Imai Messina
A római születésű Laura Imai Messina 23 évesen, nyelvtanulás céljából költözött Japánba, és azóta is ott él, immár másfél évtizede. Összehasonlító irodalomtudományból doktorált a Tokiói Egyetemen. A több mint 20 országban megjelent Amit a szélre bízunk pedig a harmadik regénye. A szerzőnő Tokió és Kamakura között osztja meg az idejét, ahol férjével és két gyermekükkel él.