Nincs engedélyezve a javascript.
Hűség
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 999.-
Korábbi ár:
2 399.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk? A kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„A hűtlenségről szóló könyv, ami felrázta Olaszországot.”

The Times

„Egy lebilincselő regény, amely felfedezi egy látszólag idilli házasság feszültségeit, ahol egy harmincas éveiben járó párt kihívások elé állítja a mások iránt érzett vonzalmuk, és a saját vágyaik és csalódásaik halmaza.”

Financial Times

„Erőteljes, gyengéd, rendkívüli.”

Claudio Magris

„A Hűség megindított (egyben kiolvastam az egészet), elgondolkodtatott, és mélyen megmozgatott. Olyan mély tud lenni, mint bármelyik irodalom, mégis olyan ellenállhatatlan, mint bármelyik pletyka.

Jonathan Safran Foer

„Missiroli egyenesen belehasít a titkos életünk sötétségébe.”

Roberto Saviano

„Missiroli erotikus töltetű regényéből jelenleg egy Netflix-sorozat készül, de a vágyról és az árulás hosszú távú hatásáról szóló bensőséges és végső soron megindító elemzés megérdemli, hogy elolvassuk – a különböző szereplői perspektívák közelről mutatják meg az életet, a karakterek teljesen magukkal ragadnak.”

Daily Mail

„Igen figyelemreméltó… Okosan felépített karakterek keresztezik egymás életét és Milánó utcáit, a könyv második felében pedig (kilenc év múltán) nemcsak a fájdalom és az öröm érzése, de a vér, a verejték és a sperma is egymásba vegyül. A kutyák és férfiak véres harci jeleneteiről szóló leírásai egyfajta brutális machizmussal lüktetnek, amellyel nem biztos, hogy ma egy angol regényben találkoznánk... Olvassák el a

Evening Standard

Leírás a könyvről
Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?
A kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást. Szerelmük mögött azonban nyugtalanság, féltékenység és kimondatlan érzések lappanganak: Carlo egyik tanítványához vonzódik, Margherita pedig fizioterapeutája után sóvárog.
A házasság és a vágyak csapdájában vergődő pár számára a támaszt gyermekük születése jelenti. Néhány évvel később a múlt azonban újra felbukkan, és számot kell vetniük magukkal: a saját érzéseik vagy a másik iránt érzett hűség a fontosabb?
Az elismert kortárs olasz író, Marco Missiroli Strega-díjas regényét több mint tíz országban adták már ki, és a Netflix nagy sikerű minisorozatot készített belőle.
Adatok
Raktári kód:
802492
EAN:
9789632668451
Eredeti megnevezés:
Fedeltá
Megjelenés:
2022.03.23.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
125 x 200 x 24
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások
 

Szerző

Marco Missiroli
Marco Missiroli
Marco Missiroli Riminiben született, jelenleg Milánóban él. Első regénye, a Senza Coda 2005-ben elnyerte a rangos olasz irodalmi elismerésnek számító Campiello-díjat, későbbi művei pedig Olaszországon kívül is ismertté tették. Az eredeti nyelven 2019-ben megjelent Hűség azonnal bestseller lett, a Netflix pedig minisorozatot forgat a regény alapján.