Nincs engedélyezve a javascript.
Nemi erőszak
Olvastam
Kedvenc könyvem

Nemi erőszak

Szerelmi történet

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 000 helyett
1 500 Ft
-25 %
Egy döntés egyetlen másodperc törtrésze alatt - és az élet örökre megváltozik. Ha Teena nem rövidíti le az utat hazafelé, nem erőszakolják meg és a kislányának nem kell végignéznie. Hiába tartóztatják le a tetteseket, Teena élete kettétört, vajon lesz valaha is még egész?
Leírás a könyvről

Egy döntés egyetlen másodperc törtrésze alatt - és az élet örökre megváltozik.

Teena Maguire-nek nem kellett volna lerövidítenie az utat hazafelé azon a július negyedikén. Nem éjfél után, és nem a Rocky Point Parkon át. Nem a tizenkét éves kislányával. Nem abban a kihívó öltözékben: szűk felsőben, levágott szárú farmerben, magas sarkú szandálban. Magának kereste a bajt.
Egy csapat felajzott, bedrogozott, részeg tízen-huszonéves fiú összeverte, megerőszakolta, majd ott hagyta vérbe fagyva a parkbeli csónakház mocskos padlóján. Kislánya, Bethie tanúja volt anyja meggyalázásának.

Az elkövetőket - környékbeli srácokat - rövidesen letartóztatta a rendőrség. Várható, hogy elítélik őket brutális tettükért. De vajon a jogszolgáltatás egyenlő-e az igazságszolgáltatással? Mire képes egy gátlástalan sztárügyvéd? Hogyan reagál a közvélemény?

Teena élete kettétört. Bethie-nek hirtelen véget ért a gyermekkora - mindennapjaikba beköltözött a félelem, hisz Niagara Falls elég kis város, nap mint nap összetalálkozhatnak az óvadék ellenében szabadlábra helyezett tettesekkel, családtagjaikkal, szembesülniük kell az előítéletekkel.

Talán egyetlen igazi támogatójuk akad: Dromoor rendőr, az öbölháborús veterán, aki tudja, mit jelent az igazság, s hogy mi a szeretet.

Adatok
Raktári kód:
187318
ISBN:
9630781417
EAN:
9789630781411
Eredeti megnevezés:
The Rape. A Love Story
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
168
Méret [mm]:
130 x 189 x 15
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások