Nincs engedélyezve a javascript.
Tűzgyújtó
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 helyett
3 749 Ft
-25 %
„Tűnjenek innen… Tűnjenek innen, de gyorsan! Még sosem csinált ilyet a lányom, és nem tudom, képes lesz-e megfékezni magát!”
Andy McGee és Vicky Tomlinson egyetemistaként némi extra pénz reményében önkéntesnek jelentkezett egy szérumkísérletbe, amelyet a Műhely nevű titkos kormányzati hivatal szervezett.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„King legmagasabb hőfokon izzó regénye!”

Time

„Hátborzongató, félelmetes… túlmutat a rémisztgetésen.”

Publishers Weekly

„Ijesztő… lebilincselő.”

Miami Herald

Leírás a könyvről

„Tűnjenek innen… Tűnjenek innen, de gyorsan! Még sosem csinált ilyet a lányom, és nem tudom, képes lesz-e megfékezni magát!”

Andy McGee és Vicky Tomlinson egyetemistaként némi extra pénz reményében önkéntesnek jelentkezett egy szérumkísérletbe, amelyet a Műhely nevű titkos kormányzati hivatal szervezett. A végeredmény kivételes, rejtett pszichikai tehetséget nyitott meg bennük, és miután egymásba szerettek és családot alapítottak, ez még félelmetesebben nyilvánul meg szerelmükből született gyermekükben, Charlie-ban. Kislányukat a valaha látott legkülönlegesebb és leguralhatatlanabb erővel ajándékozták meg, a pirokinézissel, azzal a képességgel, hogy elméjével tüzet hozzon létre. Mikor kiderül a titok, a Műhely kegyetlen ügynökei és orvosai azon fáradoznak, hogy bármi áron felhasználhassák ezt a váratlan genetikai anomáliát saját ördögi céljaik érdekében. Ám erőszakos akcióik fellobbanthatják akár az egész világot körülöttük, mikor Charlie saját dühével vág vissza.

Adatok
Raktári kód:
802576
EAN:
9789635043484
Eredeti megnevezés:
Firestarter
Megjelenés:
2022.05.12.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
152 x 236 x 30
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások
Terényi Sándor
Terényi Sándor
május 2. 10:09
Válaszolok
A búra alatt és a 11/22/63 valint a Setét torony sorozat újrakiadása várható idén?
 

Szerző

king.jpg
Stephen King
Stephen Edwin King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.