Nincs engedélyezve a javascript.
Churchill titkos futára

Churchill titkos futára
(E-könyv)

Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Jelenleg nem rendelhető
3 697.-
Eredeti ár:
4 349.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
London, 1941. Miközben a náci repülők megpróbálják eltörölni a föld színéről a várost, a gépíró Rose Teasdale bizalmas munkakört lát el Winston Churchill titkos irodájában.
Leírás a könyvről
London, 1941. Miközben a náci repülők megpróbálják eltörölni a föld színéről a várost, a gépíró Rose Teasdale bizalmas munkakört lát el Winston Churchill titkos irodájában. Kiváló francia nyelvtudása a miniszterelnöknek is feltűnik, és végül egy ígéretes, ám rendkívül veszélyes döntés elé állítja: amennyiben sikeresen teljesíti a kemény kiképzést, a Franciaországban működő titkos brit kémszervezet tagja lehet.
Rose hamarosan a megszállt Párizsban találja magát, ahol a francia ellenállás üzeneteit szállítja. Egyik harcostársa a végsőkig elszánt Lazare Aron lesz, és nemsokára nemcsak a közös ügy, hanem a szerelem is összeköti a két fiatalt. Amikor csoportjuk lelepleződik, és Lazare fogságba kerül, Rose kétségbeesett lépésre szánja el magát: meg akarja győzni Londont, hogy hajtsanak végre légi támadást az amiens-i börtön ellen. Rose döntése azonban beláthatatlan következményekkel jár mind szerettei, mind saját maga számára…

Alan Hlad történelmi tényekre építő, lebilincselő háborús románca nemcsak az Amiens-ben 1944. február 18-án lezajlott Jerikó hadműveletnek állít emléket, hanem mindazon egyszerű nőknek és férfiaknak is, akik a francia hátországban vették fel a küzdelmet a megszálló nácikkal szemben.
Adatok
Raktári kód:
803579
EAN:
9789635826483
Eredeti megnevezés:
Churchill's Secret Messenger
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
496
Hozzászólások
 

Szerző

Alan Hlad
Alan Hlad
Az üzletemberből íróvá vált Alan Hlad több mint fél évtizedes kutatómunkát követően írta meg első regényét, a Szárnyra kelt reményt, amely a világ számos pontján, többek között hazánkban is nagy sikert aratott. Részletes kutatómunkán alapuló és felejthetetlen karakterek sorát felvonultató háborús regényei mára az egyik legnépszerűbb kortárs történelmiregény-íróvá emelték. A szerző Ohio államban él feleségével és gyermekeikkel, egy golden retriever és a világ legkitartóbb macskája társaságában.